Ny kollektion Se hele den surfer-inspirerede H&M Studio SS20-kollektion inkl. priser

Foto: H&M

”What to wear?”

Når vi går den nye sæson i møde lancerer H&M - traditionen tro - en Studio-kollektion, og nu er det endelig tid til at løfte sløret for alle de mange styles, der snart lanceres.

Torsdag den. 20 februar 2020 H&M lander første drop af H&M Studio SS20-kollektionen, der er inspireret af den afslappede surfkultur og det månelignende landskab på den svenske ø Gotland.

Med en ubekymret surferpige som sin muse, byder SS20-kollektionen på et mix af voluminøse hverdagskjoler, sporty badetøj og klassiske styles med rå kanter.

Kollektionens farvepalet domineres af iøjenfaldende farver som stærk pink og koboltblå med et glimt af syregrønt - sat sammen med rolige farver som kalksten og creme. Alt i alt en dristig farvepalet med afbræk af afdæmpede farver, der skal appellere til den frie og moderne kvinde, der er 'dressed to impress', men som samtidig kan slå sig løs.

Læs også: Bella Hadid stråler i sporty dansk design.

"SS20-kollektionen har ordet 'frihed' som sit mantra: Den er fuld af muligheder til kvinder, der surfer, klatrer og udforsker. Jeg elsker specielt de klassiske styles, som indkapsler kollektionens balance mellem det rå og det raffinerede. Jeg ville tage satinbukserne og -skjorten på sammen med et par plateaustøvler,"  fortæller Creative Advisor i H&M, Ann-Sofie Johansson.

Med ”frihed” i mente sætter mantraet tonen for kollektionens key-pieces, der blandt er et sæt med en cropped blazer i viscose-hør med rå kanter og tilhørende bukser med brede ben, en chunky cardigan i hæklet bomuldsnylon og statement-ankelstøvler i læder med plateau – alt sammen indbegrebet af eventyrlig power.

Kollektionen kan købes på hm.com og i H&M's Flagship Store på Amagertorv i København K fra den 20. februar 2020 – og priserne rangerer mellem 129 og 1.799 kroner.

I galleriet nedenunder har vi samlet alle styles fra den dristige H&M Studio SS20-kollektion samt priserne - Scroll løs!

H&M-Studio-SS20-kollektion-se-alle-styles-her

Relaterede artikler