fendi-hylder-baguette-tasken-med-video-af-emma-roberts-og-amanda-seyfried-laes-ogsaa-en-eksklusiv-qa-med-skuespillerinderne-elle-dk.jpg
Foto: Fendi
Fendi Baguette

Se den nye Fendi-video med Emma Roberts og Amanda Seyfried – og læs en eksklusiv Q&A med skuespillerinderne

af Nikita Hoffmann Andersen 25/06/2019
Fendi kigger i år tilbage på 20 år med taskemodellen, Baguette, og det fejres blandt andet med videoer under navnet #BaguetteFriendsForever. Nyeste tiltag i den forbindelse er en video, der hylder venskabet, hvor skuespillerinderne Emma Roberts og Amanda Seyfried er i front. Se den søde video og læs en eksklusiv Q&A med skuespillerinderne her...

I år er det 20 år siden, Fendis populære taskemodel, Baguette, så dagens lys for første gang, og det fejres gennem videokavalkaden #BaguetteFriendsForever.

Du husker sikkert den første hyldestvideo til Baguette-tasken fra februar, hvor Fendi genbesøgte Carrie Bradshaw og en helt særlig replik, idet skuespillerinden Sarah Jessica Parker genskabte et legendarisk Sex and The City-øjeblik – tilbage fra dengang tasken blev udødeliggjort af den populære serie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tirsdag den 25. juni 2019 er det så atter blevet tid til en ny video i føljetonen, #BaguetteFriendsForever, og denne gang er det skuespillerinderne og veninderne, Emma Roberts og Amanda Seyfried, der er i front.

Her hyldes tasken, idet duoen er foreviget, mens de ’connecter’ over deres fælles kærlighed til mode og Fendis Baguette.

I forbindelse med offentliggørelsen af den nye #BaguetteFriendsForever-video bringer ELLE her en eksklusiv Q&A med skuespillerinderne Emma Roberts og Amanda Seyfried:

Psst! Se videoen nederst i artiklen.

Fendis Baguette handler om venskab – hvad betyder det for dig?

Emma: Jeg elsker at dele tøj og tasker med mine veninder og Baguette er den perfekte taske til at låne. Den er tidløst og smart, men sjovt.

Amanda: Venskab betyder at ’connecte’ på de fleste niveauer som mennesker. Når man deler af idealer, stilarter og holdninger.

Foto: Fendi

Videoen er optaget i New York. Hvilket sted i New York elsker du at gå ud med dine bedste venner?

Emma: Jeg elsker at besøge boghandleren McNally Jackson og derefter at spise frokost på Sant Ambroeus i weekenden. Jeg elsker også at tjekke, hvad der sker på Guggenheim. På min fødselsdag tog jeg til Hilma af Klint-udstillingen med min bedste ven, og jeg blev bogstaveligt talt blæst væk.

Amanda: Mit yndlingssted i New York er ABC Carpet & Home Store. Der elsker jeg at hænge ud med mine venner og se mig omkring.

Hvad betyder Fendi for dig?

Emma: Fendi er den ultimative blanding af klassisk og trends. Jeg kan huske at have set Baguette-tasken i Sex and the City, og jeg drømte om en i årevis, indtil jeg fik min første, som jeg fandt i en vintage butik i New Orleans.

Amanda: For mig betyder Fendi udsøgt skrædderi, og så repræsenterer brandet italiensk håndværk.

Foto: Fendi

Hvad gør Fendis Baguette-tasken speciel for dig?

Emma: Baguette-tasken kan gå med alt som en simpel jeans og T-shirt eller en kjole.

Amanda: Baguette-tasken virker både til casual eller cocktails. Det er den perfekte taske til alle, fordi den kommer i alle størrelser, farver og materialer.

Hvordan kan du lide at style din Baguette?

Emma: Jeg elsker at mixe min Baguette-taske med en vintage slip-kjole eller denim. Jeg elsker kontrasten, der opstår, når man blander et high end-piece med noget vintage.

Amanda: Amanda: Jeg føler, Baguette-tasken går med alt. Der er ingen grund til at style den, når den allerede skiller sig ud som det er.

Foto: Fendi

Hvad gjorde det særligt at være en del af dette projekt sammen?

Emma: Amanda og jeg havde den bedste tid til Fendi-eventet i New York. Vi havde ikke set hinanden i et stykke tid, og vi grinede bare og catchede up. Amanda er så sjov og har en smitsom energi omkring sig. Hver gang du kan blande arbejde og venskab, er det en sejr.

Amanda: Det var dejligt at arbejde sammen med Emma på projektet, fordi hun selv er let at forbinde med, vanvittigt sjov, dristig og ”no nonsense”. Jeg elsker, at arbejde med kvinder jeg respekterer og ’connecter’ med. Det føles kraftfuldt og sjovt.

Hvilke projekter har du på bedding, som vi kan se frem til at se?

Emma: Jeg har arbejdet på den nye sæson af American Horror Story, Netflix’ Holidate og så vender jeg tilbage til mine horror-rødder med The Hunt for Blumhouse og Universal.

Amanda: Jeg har arbejdet på Simon Curtis’ The Art of Racing in the Rain, der udkommer i september og David Koepps You Should Have Left, der kommer til efteråret.

Se den nyeste #BaguetteFriendsForever-video herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her