Se den cool Alexander Wang x adidas Originals-kollektion

Se hele Alexander Wang x adidas Originals-kollektionen her
Foto: PR

Under modeugen i New York september 2016 overraskede Alexander Wang hele modebranchen, da han teasede til et nyt og spændende samarbejde med adidas. Et samarbejde om en kollektion til dette års S/S-17 sæson. De nyeste kampagnebilleder viser den sidste del af den tredelte kollektion, og du kan allerede nu få fingrene i de to første dele, mens de sidste styles vil lande i butikkerne og online d. 15 april 2017.

Læs også: adidas by Stella McCartney lancerer bæredygtig sko

Kollektionen består af i alt 84 styles, hvor både sko og tøj er unisex. Kollektionen er inspireret af at bryde med de almindelig accepterede regler og de almindelige brand-konventioner, hvilket fx ses ved at det ikoniske adidas logo og ”originals”-logoet er vendt på hovedet, samtidig med at flere styles vender med vrangen ud. 

Kampagnebillederne er skudt i New Yorks gader af den kendte fotograf Juergen Teller og viser nogle af Alexander Wangs gennemgående modeller som fx Lexi Boling, Hanne Gaby Odiele og Binx Walton.

Hvis du vil have fingrene i Alexander Wang x adidas Originals ’too-cool-for-school’-kollektionen, kan den købes i begge mærkers flagship-butikker samt på deres hjemmesider og hos Stylebop.com her.

Se også: Alexander Wang overrasker med et nyt designsamarbejde: Adidas x Alexander Wang

Vi har samlet de nyeste cool kampagnebilleder, som viser den cool kollektion i galleriet...

Se den cool Alexander Wang x adidas Originals-kollektionen her

Køb ELLE

Relaterede artikler