Festival chik Se den bedste festivalstil fra Roskilde Festival 2019

Foto: Christabelle Ann Beaudry Timmermann

Det eksploderede i 2005, da Kate Moss troppede op til kultmusikfestivallen Glastonburry i England iført ultra-korte short og Hunter-gummistøvler. Det var dengang det bedre bælte (der kun var til pynt, vel at mærke) hang helt nede på hofterne (i dag havde vi nok placeret det snedigt i taljen) og cigaretter var en cool accessory. Det er det ikke mere, skulle vi hilse at sige. Hvorom alting er: Festivalstilen er sin helt egen - og selvom Kate Moss for længst har set sig overhalet af andre stilikoner, der har været med til at sætte deres præg på, hvordan festivalstilen du jour tager sig ud. 

Visse elementer går dog igen fra år til år og fra festival til festival. Denim i alle afskygninger og store solbriller er et must hvert år - uanset hvad vejrudsigten lyder. Det var også tilfældet på årets Roskilde Festival, hvor en ny favoritaccessory havde sneget sig ind blandt de fashionable festival gæster: Bøllehatten. 

Læs også: Spottet på Instagram | Herreinspirerede sommerskjorter 

ELLEs streetstyle-fotograf Christabelle, der står bag instagramprofilen @lestreetedit har været en tur rundt på festivalpladsen for at fange de bedst klædte Ros'ere til årets Roskilde Festival. Og der tegner sig en tydelig tendens: Armeret med bøllehat, cross-body mavetaske (gerne i nylon) og et touch af grøn (neon, hvis du er vovet) har du grundelementerne til årets festival-fashion starter pack. 

Se med i galleriet nedenfor. 

Se den bedste festivalstil fra Roskilde Festival 2019

 

 

Relaterede artikler