Street style Se de bedste street style looks fra Paris Fashion Week

Foto: Ritzau/Scanpix

Engang gik de verdensomspændende modeuger udelukkende ud på at se modehusenes nyeste kollektioner. Bevares, de inviterede gjorde noget ud af deres looks, men selve diciplinen ’street style’ var endnu ikke opfundet.

Med de sociale medier kom dog en exceptionel bevågenhed omkring modeugerne, som i dag er the place to be og ikke mindst the place to be seen.

Street style-fotograferne er kræsne, så når deres linse peger i en bestemt retning, er der noget godt i vente. De såkaldte street style-darlings klæder sig i høj grad på for fotografernes skyld, fordi de ved, at de herigennem bliver eksponeret for millioner af øjne. Street style er nemlig blevet en anerkendt del af modebrancen. Tidligere i år kårede Vogue de 100 mest inspirerende street style-darlings, og den slags bevider i høj grad om gademodens indflydelse på branchen. 

Læs også: Vogue World 100 Dansk influencer på Vogues liste over de mest indflydelsesrige street style-darlings.

Vi er da heller ikke sene til at indrømme, at vi ELLEsker street style. Modeshowsne er i sin natur fantastiske, men den allerstørste inspiration finder vi på gaden, mens vi taber kæben over den ene trés chic kvinde efter den anden.   

Er du også fan af street style-damerne, som i Paris talte danske damer som Emili Sindlev, Thora Valdimarsdottir, Jeanette Madsen, Trine Kjær og Lotte Mørch? Så er der godt nyt.

I galleriet herunder har vi samlet vores favorit-looks fra gaderne under Paris Fashion Week. Scroll løs og find uendelig inspiration til morgendagens looks.

Paris Fashion Week 2018 street style

 

Relaterede artikler