Se Calvin Klein SS18-show live fra New York Fashion Week

Se Calvin Klein SS18-show live fra New York Fashion Week
Foto: All Over Press

Når Calvin Klein åbner dørene til deres SS18-show som nogle af de første til New York Fashion Week, der løber af stablen fra torsdag den 9.-14. september, er det anden gang, at det er med Raf Simons ved roret som chefdesigner.

Raf Simons kom til Calvin Klein i august 2016 efter en stilling som chefdesigner hos Dior, og tilbage i februar 2017 præsenterede han sin første kollektion for Calvin Klein under modeugen i New York. En kollektion, som blev særligt hyldet for at tage modehuset tilbage til dets amerikanske rødder med en blandning af ’all American’, colorblocking og minimalisme.

Se også: Ny kampagne fra Tommy Hilfiger x Gigi Hadid

Raf Simons indtog hos Calvin Klein blev hyldet igen senere på året, hvor Raf Simons både vandt prisen som årets herredesigner og årets damedesigner ved den store modeprisuddeling CFDA Awards i New York.

Så når hele modebranchen ser ekstra meget frem til, hvad Raf Simons har at vise frem på Calvin Kleins SS18-catwalk under dette års New York Fashion Week, er der i den grad noget om snakken og forventningerne. 

Hvis du vil med frontrow og se Calvin Klein og Raf Simons bud på Spring/Summer 2018 moden som en af de første, skal du se med, når vi streamer showet direkte fra catwalken i New York torsdag den 7. september kl. 8 pm. amerikansk tid (svarende til klokken 02.00 natten mellem torsdag og fredag, dansk tid).

På grund af tidsforskellen kan du se showet kl. 08.00 dansk tid fredag den 9. september her:

Relaterede artikler