Ganni-kiosk Se alt det cool Ganni-merch, du kan købe i Gannis kiosk under modeugen

Foto: PR

Årets Copenhagen Fashion Week er i gang, og endnu engang kan de danske #GanniGirls glæde sig til, at succes-brandet inviterer dem indenfor til det  årlige pop-up-koncept. 

Denne sæson har Ganni udforsket det klassiske merchandise-koncept, for at indkapsle pop-uppens kreative energi og lade dens gæster tage selv samme energi med sig hjem i gaderoben.

Det eksklusive merch er i ægte Ganni-ånd produceret bæredygtigt og består af upcyclede produkter fra tidligere kollektioner, som alle er blevet fornyet lokalt i brandets egen hjemby, København. Blandt det nye Ganni-merch finder du både langærmede T-shirts, denim-jumpsuits, hoodies og mange andre styles, som alle har fået nyt liv med håndlavede Ganni-tryk og fine elegante broderier. Det nye look giver tøjet en cool og kreativ street-vibe med et feminit og elegant touch.

Læs også: 15 stjerner iført danske Ganni

Hvis du skal have fat på det nye upcyclede Ganni-tøj kan det købes i pop-up-kiosken på Bådsmandsstræde 19D på Christianshavn, som er åben onsdag d. 11/8 og torsdag d. 12/8 fra klokken 11:00-18:00. Hvis ikke du har mulighed for at slå forbi den fysiske pop-up, kan du heldigvis få fingrene i det limited edition Ganni-merch online på Gannis hjemmeside fra fredag d. 11 august lige her.

I galleriet under kan du se udvalgte styles fra det nye Ganni-merch, som alle #GanniGirls bør eje. 

Ganni-merch/Ganni-kiosk modeuge

Relaterede artikler