Se alle looks fra Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Se alle looks fra Victoria’s Secret Fashion Show 2017
Foto: AOP

Shanghai blev taget med storm, da Victoria’s Secret 2017 showet løb af stablen den 20. november 2017. Showet, som ikke bliver sendt på tv før næste uge, bød på masser af glimmer, frynser, lår-lange støvler og et par overraskelser!

Modellen Karlie Kloss vendte nemlig tilbage til catwalken fra skolebænken, hvor hun de sidste tre år har koncentreret sig om bøgerne og sin egen dataudviklings-virksomhed ’Kode with Kloss’.

I 2014 sluttede Karlies kontrakt med Victoria’s Secret, og alle var dermed sikre på, at hun havde lagt sine englevinger på hylden for good.

… men sådan gik det heldigvis ikke!

For Karlie, samt mange af de andre smukke skønheder, prydede catwalken i den særlige Balmain kollektion, der er blevet udviklet helt særskilt i samarbejde med undertøjsgiganten til dette års modeshow.

Resultatet af et vaskeægte comeback fra topmodellen Karlie, langbenede modeller pyntet i Balmains kollektion og de musikalske præsentationer, blandt andet fra Harry Styles, er så sandelig a match made in heaven – og vi kan absolut ikke vente med at se hele showet, som bliver vist på udvalgte online sider og den amerikanske tv-station CBS den 28. november 2017.

Indtil vi venter på at se hele showet, kan du swipe dig igennem galleriet og få det fulde overblik over alle looks fra den prangende catwalk i år – vi garanterer masser af inspiration til dit næste, ekstravagante undertøjs-look!

Se alle looks fra Victoria’s Secret Fashion Show 2017

Relaterede artikler