Victoria's Secret Se alle backstage-billederne fra Victoria’s Secret showet 2018

Foto: Ritzau / Scanpix

Årets mest prestigefyldte og ekstravagante modeshow – Victoria’s Secret – løb af stablen den 8. november 2018. Det populære lingeri-mærke har afholdt deres spektakulære show i mange forskellige lande verden over heriblandt Shanghai, London og Paris. I år vendte Victoria’s Secret dog tilbage til deres amerikanske rødder, da de for 16. gang afholdte showet i New York.

Traditionen tro bød showet på en række velkendte ansigter i form af de 14 Victoria's Secret ’Angels’, som blandt andre tæller Adriana Lima, Elsa Hosk og vores egen Josephine Skriver. Derudover kunne vi også opleve gengangerne Bella Hadid, Gigi Hadid og Kendall Jenner brilliere på catwalken side om side med en række ’first-timers’, som det var lykkedes at komme igennem nåleøjet og dermed sikre sig en plads blandt det eftertragtede line-up.

Når de langbenede skønheder hvert år glider ned ad VS-catwalken, så er det til tonerne af musik fra nogle af tidens største kunstnere, og i år var ingen undtagelse, hvor det stjernespækkede line-up bestod af ’Bebe Rexha’, ’The Chainsmokers’, ’Halsey’, ’Kelsea Ballerini’, ’Rita Ora’, ’Shawn Mendes’ og ’The Struts’.  

Læs også: Se alle de 75 looks fra Victoria's Secret modeshowet 2018 

Selvom det naturligvis er på catwalken, at de fleste mindeværdige øjeblikke opstår, så er der også masser af magi at hente backstage lige op til det store VS-show, hvor de spændte modeller får sat hår og lagt make-up, tager selfies iført deres silkekåber og øver deres catwalk-pose en sidste gang.

Mange af modellerne valgte selv at ligge behind-the-scenes billeder ud på deres Instagram-profil inden showet. Dette gjaldt også danske Josephine Skriver, som postede dette billede: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Winnie Harlow, som i år fik sin debut på VS-catwalken, lagde også et billede op inden det hele gik løs:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En anden model der sørgede for at dokumentere øjeblikket op til show-time var VS-englen Elsa Hosk, som i år havde æren af at bære den kostbare 'Fantasy Bra'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Se alle backstage-billederne fra Victoria’s Secret showet 2018 i galleriet og få et indblik i den helt særlige stemning, der herskede op til verdens største modeshow. 

Victoria's Secret 2018 backstage

Relaterede artikler