De kendtes kjoler Se 10 af de dyreste kjoler nogensinde

Foto: MEGA

Kender I følelsen af at pakke jeres nyindkøbte kjole ud af silkepapiret, når I kommer hjem fra butikken? Den bedste følelse. For selvom man egentlig selv har punget ud, er det lidt ligesom at åbne en gave. Og når du så endelig har truffet beslutningen om at købe denne kjole til en helt særlig anledning, så ved du også med dig selv, at der skal gå lang tid igen, før du køber noget dyrt. For kjoler er dyre – især dem, du altid falder mest for.

For mange kendte er der dog ingen pris, der er for høj, når det gælder om at tage sig bedst ud.

Når skuespillerne tropper op på den røde løber, er det iført ganske særlige kjoler, kreeret af den ene kendte designer efter den anden. Og priserne? Ja, det betyder ikke så meget for dem.

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

Så vi kan måske sidde tilbage og lade kæberne falde af forbavselse, når vi hører kjolernes vilde priser, men for de kendte er det bare endnu en dag på jobbet.

Vi har samlet 10 af de dyreste kjoler gennem tiden. Lige fra Beyoncés perlebesatte vidunderkjole fra Met Gala i 2016 til prinsesse Dianas silkekjole fra 1989. Se med i galleriet nedenfor og find ud af, om det er til julefrokosterne, du skal lave din næste (dyre) investering.

De dyreste kjoler nogensinde

Relaterede artikler