Scoop Models, Won Hundred og Amnesty hylder homoseksuelle og mangfoldighed

Scoop Models, Won Hundred og Amnesty hylder homoseksuelle og mangfoldighed
Foto: PR
”Love is not a crime” står der på T-shirten, som er kreereret af Won Hundred i samarbejde med SCOOP Models og Amnesty International (Danmark) i kampen mod tortur af homoseksuelle mænd i Tjetjenien.
 
Siden starten af 2017 har forfølgelsen af homoseksuelle mænd i den russiske republik Tjetjenien været tiltagene. Mange mænd er blevet fanget og tortureret, indtil de modvilligt lækkede informationer om andre homoseksuelle mænd. Brutaliteten vil ingen ende tage i Tjetjenien, og derfor meddelte Amnesty International (Danmark) i en pressemeddelelse i starten af juni måned, at de løfter fanen og går først i kampen mod de skrækkelige hændelser.
 
Det danske modelbureauer SCOOP Models og det danske designbrand Won Hundred har tilsluttet sig Amnesty International og sammen går de forrest i kampen for homoseksuelle.
 
Læs også: Wood Wood lancerer designsamarbejde med Adidas
 
Kreativ direktør hos SCOOP Models, Sune Palner, udtaler, at det for bureauet var oplagt at støtte sagen specielt set i lyset af, at den seksuelle agenda aldrig er i fokus hos dem som internationalt bureau.
 
Og ligeså oplagt var det for Won Hundred, der netop har leveret deres første unisex kollektion, som hverken definerer seksuel orientering eller kønsopfattelse. Kampagnen og samarbejdet mellem de tre frontløbere hylder diversiteten, mangfoldigheden og skønheden ved kærlighed på tværs af nationalitet, køn og race - 'cause, Love is not a crime! og derfor lanceres kampagnen i forbindelse med Copenhagen Pride, som fylder gaderne fra d. 15. til d. 20. august 2017. 
 

Som en del af kampagnen lanceres en særlig t-shirten med teksten 'Love is not a crime', som kan købes Won Hundreds butikker landet over samt online her. T-shirten koster 250 kroner, og hele fortjenesten fra salget går ubeskåret til Amnesty International og kampen for homoseksuelles rettigheder. 

Nedenfor kan du se den smukke kampagnefilm, som Amnesty International Danmark, Scoop Models og Won Hundred præsenterer som en del af kampagnen.

Kampagnefilmen inkluderer flere anerkendte dankse modeller fra Scoop Models, herunder Amanda Nørgaard, Julier Bugger og Vincent Beier. 

 

Relaterede artikler