Sarah Jessica Parker åbner butik i eget navn - se her hvor!

Sarah Jessica Parker Collection
Foto: @sjpcollection

Vi har set det før: Tendensen med at popkulturens førstedamer går fra scenen til runwayen og bliver anerkendte designere. Victoria Beckham er bannerfører for designer-vejen, og tæt i trop følger Sarah Jessica Parker, hvis alter-ego fra Sex and the City går over historien som den mest skoglade kvinde i nyere tid. Sarah Jessica Parker deler flere karaktertræk med sin ikoniske rolle som "Carrie" og det er blot få uger siden, at hun præsenterede en eksklusiv skokollektion for Net-a-Porter under sit eget brand, SJP Collection. 

Heldigvis begrænser Sarah Jessica Parkers designtalent sig ikke til enkelte kollektioner: Nu åbner hun nemlig butik i eget navn! 

Overraskende har Sarah Jessica Parker valgt at åbne sin føste butik i Washington DC, og ikke New York, som ellers er synonym med den velklædte skuespillerinde og Carrie Brandshaw.

Læs også: Få sko som Carrie Brandshaw - Sarah Jessica Parker designer eksklusiv kollektion for Net-a-Porter

Butikken, SJP Collection, er sat til at åbne d. 8. december, og vil føre brandets skokollektion samt den netop lancerede kollektion af "little black dresses" og smykkelinjen. 

Var der nogen, der foreslog en (shoppe-)tur til DC? 

Læs mere om SJP Collection her

 

Relaterede artikler