Butiksåbning Samsøe & Samsøe åbner ny butik i København med helt nyt koncept

Foto: Samsøe Samsøe

Samsøe & Samsøe står fredag den 22. marts 2019 klar med et helt nyt butikskoncept beliggende på Købmagergade 48 i København; nu i endnu flottere omgivelser og med et endnu større udvalg af veletablerede brands.

Men bare rolig, for Samsøe & Samsøe vil stadig være genkendeligt, da de stadig vil rumme mange af de samme brands, som de gør nu.

Det betyder, at du stadig kan finde kvindelige brands som Baum und Pferdgarten, Ganni, Holzweiler, Wood Wood, Résumé og Stand. Men udover disse, vil du også i den nye butik finde brands som Acne Studios, Aspesi, Blanche, H2OFagerholt, Missoni, Rodebjer og Sunnei.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

På herresiden kan man også stadig finde mærker som Han Kjøbenhavn, Wood Wood, Acne Studios og NN07, og så vil der yderligere blive tilføjet mærker som Holzweiler, Saturdays NYC, Séfr, Tonsure og White Mountaineering.

Og udover bare tøj og sko, så tilbyder den nye konceptbutik også livsstilsprodukter, inspirerende bøger og sidst men ikke mindst, endnu større prøverum. 

Læs også: Totême slår dørene op for sin første flagskibsbutik - og lancerer skokollektion

Omgivelser er skabt i samarbejde med husarkitekt, Morten Hedegaard (som også står bag hoteller som SP34, Herman K og Ottilia), og inspirationen til den nye butik er hentet fra nogle af verdens lækreste konceptbutikker i New York og Tokyo.

”Butikkerne bliver flottere med et markant større fokus på materialer og stoflighed – men det betyder også et helt nyt blik på shoppingoplevelsen, hvor kunden i højere grad forventer at blive overrasket og forført” udtaler Christian Hansen, Head of PR & Marketing, om de nye fysiske rammer.

Foto: Samsøe Samsøe

Den nye konceptbutik ligger knap 20 meter fra de allerede to eksisterende butikker på Købmagergade, og har et samlet areal på over 1.000 m2, hvilket gør den større end de to eksisterende butikker tilsammen. De to butikker på Købmagergade lukker ved åbningen af den nye butik.

Foto: Samsøe Samsøe

Den nye butik vil være den første i rækken med det nye koncept, og Samsøe & Samsøe vil så småt udfolde det nye koncept i hele landet og lade det overtage det eksisterende.

Relaterede artikler