Annonce

Sæsonens sejeste slippers er tilbage i 3 nye farver

af Annonce 19/06/2018
Samarbejdet mellem Oh! By Kopenhagen Fur, den danske influencer Freja Wever og det danske sportswear brand H2O var sidste sommer et af de mest populære af slagsen. Nu er det danske pelsbrand klar med endnu en kollektion...

Da Oh! By Kopenhagen Fur i sommeren 2017 løftede sløret for deres samarbejde med den danske it-girl og influencer Freja Wewer og det ikoniske, danske sportswearbrand H2O, var begejstringen ikke til at tage fejl af - de lyserøde slippers med orange pels blev bogstaveligt talt revet ned af hylderne. Denne sommer følger det danske pelsbrand heldigvis op med endnu en kollektion af pelsslippers – denne gang med en lidt mere sporty vibe.

Køb Oh! By Kopenhagen Fur x H2O x Freja Wever fluffy slippers her

Kollektionen bestående af 3 stribede slippers er igen designet af den danske influencer og it-girl Freja Wewer, som har udvalgt farverne med udgangspunkt i hendes yndlingsfarver anno sommeren 2018; sort, blå/hvid og den smukkeste solgule farve – som i den grad får tankerne på sol, sommer og varme.

De fine kampagnebilleder er skudt på Vesterbro i København på Freja Wevers favoritspot, når der skal hentes kaffe og købes magasiner: Kihoskh.

De 3 fluffy slippers koster 1200 kroner og kan købes på Oh! By Kopenhagens Furs webshop.

Hvilket par skal du gå sommeren i møde med?

Se de 3 nye Oh! Kopenhagen Fur x H2O x Freja Wever slippers i galleriet...