Instahack Sådan laver du den strikkede elefanthue, der hitter på Instagram

Foto: Privat og PR

Hvis du i denne kolde tid har gået gennem Københavns gader, har du helt sikkert støt ind i én med en strikket balaclava på hovedet, og vi hos ELLE forstår godt, hvorfor netop dette accessorie er et hit.

Der er dog ingen tvivl om, at den gamle elefanthue i uld giver anledning til skepsis med assoiationen til børnehavens løbende 11-tals-næser, men med lidt god vilje, kan den hjemmestrikkede balaclava hurtigt blive et tjekket og praktisk it-accessorie denne vinter. Den holder dig varm, og så er den samtidig også både nem og billig at strikke selv.

 

Heldigvis for os, har den gratis strikkeopskriftshjemmeside Strikkeglad.dk en opskrift på, hvordan du nemt og billigt laver din egen strikkede balaclava.

I virkeligheden er alt du skal bruge ét garnnøgle i din yndlingsfarve, samt en 4mm rundpind på 40 cm. Se mere HER

Læs også10 items, der giver dit vinterlook et sporty tvist 

Hvis du er en af dem, der har valgt ikke at hoppe med på strikke-bølgen under lockdown, og derfor foretrækker at betale dig til dine bløde varer, kan du tjekke Deima Knitwear ud for seje og varme uldhuer.

Læs med herunder, og se, hvordan fire forskellige seje insta-piger, Emili Sindlev, Leandra Medine Cohen, Sidsel Alling og Frederikke Toftsø, har valgt at style den gamle strikkede elefanthue til perfektion.  

Instahack Sådan laver du den strikkede elefanthue, der hitter på IG

 

Relaterede artikler