Så sødt var det, da Gwyneth Paltrow offentliggjorde sin forlovelse med Brad Falchuk

Foto: PR
En af ELLEs absolutte yndlingskvinder, har fundet kærligheden!
 
Den 45-årige superstjerne og powerkvinder, Gwyneth Paltrow og hendes kæreste Brad Falchuk, der blandt andet har produceret den kendte TV-serie Glee, er blevet forlovet.
 
Rygterne om parrets forlovelse har verseret i et par måneder, men nu bekræfter Gwyneth Paltrow, at der altså er bryllupsklokker i sigte. 
 
 
Og helt i tråd med den power-kvinde hun er, offentliggjorde hun den romantiske nyhed på en helt speciel måde. Den prisvindende skuespillerinde – der i dag også er forfatter, sundhedsguru og selvstændig erhvervskvinde - bekræftede nemlig de mange rygter gennem hendes succesfulde livstilsmagasin- og univers, Goop.

Forsiden på Goop Magazine var prydet af billedet af den naturlige skønhed og hendes kommende mand, der lykkeligt og smilende omfavner hinanden. Og hvis man skulle være i tvivl om, hvad det sort-hvide billede betyder, efterlader ordene ’In Deep’ slet ikke nogen tvivl.

... Det er kærlighed!

 

Et opslag delt af Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) den

8. Jan, 2018 kl. 8.59 PST

 

Gwyneth Paltrow har tidligere været meget åben omkring sit turbulente kærlighedsliv, men hun er stadig klar til at give kærligheden en chance:
 
"Vi føler os ekstremt heldige over, at vi er kommet ind i hinandens liv, når vores kollektive succeser og fejltagelser kan være byggeklodser for et sundt og godt forhold," udtalte de tidligere til det amerikanske morgenprogram 'Goodmorning America'. 
 
 
Parret har været sammen i tre år, og de fremtidige bryllupsbilleder bliver prydet af en stor familie, da Gwyneth Paltrow allerede har børnene Apple og Moses sammen med Coldplay-forsangeren Chris Martin, og Brad Falchuk har børnene Isabella og Brody sammen med hans ekskone, Suzanne Falchuk. 
 
Vi kan slet ikke vente, med at se bryllupsbillederne af det skønne par! 
 

Relaterede artikler