Så mange millioner koster Victoria's Secrets 'Fantasy'-bh

Så mange millioner koster Victorias Secrets fantasy-bh
Foto: @vitoriassecret

Når Victoria's Secret afholder deres årlige show, er der altid en af de udvalgte 'Angels', der får æren af at bære den eftertragtede 'Bright Night Fantasy Bra' , hvilket er det absolut dyreste og mest prestigefyldte stykke lingeri til Victoria's Secret-showet. Og i år er det Victoria's Secret-englen Jasmine Tookes, der har fået æren.

Og fordi det er så eftertragtet en opgave at bære den særlige 'Fantasy Bra', var det også en særdeles begejstret Jasmine Tookes, der fik overrakt nyheden.

... Se selv, i videoen nedenfor: 

Men der er også en god grund til at juble over at skulle bære den smukke diamantbesatte bh.

Den smukke 'Fantasy Bra' koster nemlig intet mindre end 3 millioner dollars eller 20,4 millioner danske kroner. Bh'en er dermed en million dollars mere værd en sidste års fantasy-bh, der blev båret af Victoria's Secret -englen Lily Aldridge. 

Se også: Hadid-søstrene indtager catwalken til Victoria's Secret-showet 2016 

Den eksklusive 'Bright Night Fantasy Bra' er lavet udelukkende til Victoria's Secret-showet 2016 og har taget mere end 700 timer at lave. Den er designet af Eddie Borgo og er besat med intet mindre end 9000 ædelsten i form af diamanter og smaragder.

Læs også: Sådan har Victoria's Secret-showet udviklet sig gennem de sidste 10 år 

Her er på ELLE-redaktionen er nedtællingen til årets VS-show begyndt, og vi glæder os til at se Jasmine Tookes og alle de andre Victoria's Secret-engle på catwalken d. 5. december 2016, hvor Victoria's Secret-showet afholdes.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet den danske engel Josephine Skrivers største øjeblikke på den eftertragtede Victoria's Secret-catwalk.

Josephine Skrivers bedste Victorias Secret øjeblikke

 

ELLE & Dig

Relaterede artikler