Roskilde Festival: 5 hurtige til designer Rikke Baumgarten

Foto: Rikke Baumgarten
For lidt over en måned siden var designerne bag Baum und Pferdgarten, Rikke Baumgarten og Rikke Hestehave, klædt i deres stiveste puds, mens de ankom til DR Koncerthuset og betrådte den røde 'CabarELLE' løber til ELLE Style Awards 2017 - en aften, hvor de to dygtige designer løb med prisen for 'Årets Designer 2017'.
 
Læs også: Fallulah om årets Roskildekoncert, en ny sang og sit nye liv som mor
 
På Roskilde Festival 2017 var de to designere atter at spotte, og vi fangede Rikke Baumgarten til en lille Roskilde-snak om festivalen, musik, men naturligvis også om, hvordan man er Roskilde-lækker "The Baum-und-Pferdgarten-way".
 
Hvad er det bedste ved Roskilde Festival?
"Det bedste ved Roskilde Festival er den super cool vipe og imødekommenhed, der er overalt. Fx fik jeg stukket en iskold øl i hånden af de unge piger foran mig i billetkøen"
 
Hvem har du glædet dig mest til at høre på Roskilde 2017?
Det bedste jeg har set indtil videre på Roskilde var faktisk et DJ-par, der kalder sig Arabic Acid. Det var et fedt mix af arabiske toner og hårde danserytmer. Og så har jeg har glædet mig utrolig meget til at se Solange. Hun er sej og politisk og har sin helt egen stil og bevægelser - det ser så fedt ud, når hun bevæger sig" 
 
Hvordan er man Roskilde-lækker på Baum und Pferdgarten-manér?
"Et musthave Baum item på Roskilde må være vores fan t-shirts og et par truck pants"
 
Hvad har du med i din håndtaske?
"I år har jeg Cliniques "Runway Coral" læbestift samt min "HUSH" shiner fra Mac med. Med dem i tasken kan man klare sig længe på Roskilde"
 
Hvilket musiknavn skal Roskilde booke i 2018, hvis du må bestemme?
"Hvis jeg kunne, ville jeg gerne bede Roskilde Festival om at booke Stevie Wonder til næste år"
 

Relaterede artikler