Rodebjer løfter sløret for deres Pre Fall 2017 kollektion

Foto: PR

Den 10. maj 2017 lancerer det cool svenske brand, Rodebjer, deres Pre Fall kollektion, som byder på en serie af lange overdimensionerede silhuetter inspireret af ørkenens brændte nuancer pyntet med eksotiske jungleprints i stærke farver.

Lanceringen af kollektionen har Rodebjer brugt som en anledning til at hylde dyreriget, men også primatolog Jane Goodall, som har brugt lang tid på at studere dyrs sociale liv. Kreativ direktør og grundlægger, Carin Rodebjer, fortæller hvorfor hun finder Goodall så inspirerende:

"Jeg er ydmyg overfor og samtidigt inspireret af Jane Goodalls kompromisløse lidenskab og nysgerrighed. Hun minder mig om, at vi ikke er de eneste skabninger med personligheder, der er i stand til at have følelser og have reflekterende sind. Hendes observationer af det sociale liv i dyreriget var mit udgangspunkt for denne kollektion"

Resultatet af kollektionen er en række fine styles holdt i varme jordfarver kombineret med den eksotiske farve fuchsia og hvid. Silhuetterne kan beskrives som voluminøse med et oversize fit, som let kan kombineres på kryds og tværs. Kollektionen byder på et væld af tunikas og vige bukser i tunge strikmaterialer og lette silke skjorter. Flere af kollektionens styles er desuden pyntet med eksotiske dyreprints og jacquard materialer, som giver serien et sofistikeret tvist, og tapper direkte ind i det famøse jungletema, som ikke er til at komme udenom denne sæson.

I forbindelse med lanceringen har Rodebjerg inviteret en række skandinaviske kvinder til at fortælle om deres faglige passioner, og hvad det er, der til dagligt driver dem, og gør dem nysgerrige på livet. Rodebjer har derfor, med inspiration fra Goodall, portrætteret ni stærke kvindelige personligheder, som alle arbejder i den kreative branche. En kvinde, som vi på redaktionen kender til, er skuespiller Amanda Collin, som blandt andet er kendt for ungdomsserien ’Sjit Happens’ og filmen ’Flaskepost fra P’. Du kan finde mere info om Rodebjers interview med de ni skandinaviske powerkvinder lige her

Kollektionen kan du finde i butikkerne fra i dag den 10. maj 2017. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et udpluk fra den nye kollektion fra Rodebjer...

Rodebjer løfter sløret for deres Pre Fall 2017 kollektion

Relaterede artikler