S/S 2020 Rodarte har skabt et eventyr, vi vil flytte ind i

Foto: Rodarte SS20 / Daria Kobayashi Ritch

Rodarte har altid været essensen af eventyrligt, men det amerikanske luksusbrands nye SS20-kampagne tager eventyret til et helt nyt niveau af dreamy

Rodarte tryllebinder altid modefolket med deres komplet gennemførte universer, der omgiver deres shows, hvor blomster og alfelignende elegance ofte spiller en afgørende rolle. Men i år har søstrene Laura og Kate Mulleavy, der stå bag Rodarte, med deres forår-/sommerkollektion for 2020 forkastet det traditionelle modeshow under de kommende internationale modeuger og i stedet hyret topfotografen Daria Kobayashi Ritch (der blandt andet er kendt for sine Daisy Marc Jacobs kampagner og sin kamp for kvindelig ligestilling blandt modefotografer) til at skyde et all-star cast af skuespillerinder og musikere i en setting, der leder tankerne hen på et Alice i Eventyrland-inspireret haveselskab tilsat pompøse blomsterelementer, antikke græske statuer og ekstravagante cupcakes - og ej at forglemme; overdådige kjoler, som trods alt er dem, der får os til at hviske “Rodarte” i søvne. 

Modsat en klassisk kampagne, der viser kollektionens looks, er Rodartes SS20-kampagne nærmere en billedskøn portrætserie, hvor ansigter fra populærkulturen er sat sammen i par. Således ses søsterbandet Haim i fortryllende, glintrende buksedragter, January Jones og Kiernan Shipka (aka. Betty og Sally Draper fra Mad Men) genforenet og iført kæmpestore balkjoler, der har en snert af 1950’er prom-dress over sig - bare på den overdrevet eksklusive måde med må-have-nu-potentiale. 

Serien har desuden stjerner som King Princess, Kirstin Dunst, Lili Reinhard og Alexa Demie (fra den nye Netflix-hitserie, Euforia), der giver den som sin bedste, og mest velklædte Cruella de Ville i dalmantinerprikker og skulpturelle silhouetter. 

Nedenfor har vi samlet et udvalg af portrætterne fra Rodarte-kampagnen, og vi må indrømme, at det kun er Rodarte, der kan få et eventyr til at se så appellerende ud.

*Sender ansøgning om optagelse i kulten. 

Se alle billederne på @rodarte

Relaterede artikler