Rihanna har kastet sin kærlighed på danske Saks Potts!

Foto: Anja Poulsen / All Over Press

Designerduoen og venindeparret Cathrine Saks og Barbara Potts har haft et succesfuldt 2014/2015, og har i den grad formået at sætte masser af farver på det danske modebillede og fået enhver fashionista til at ønske sig en af deres farvede pelse!

De to piger, der vandt prisen for 'Årets Uungåelige' til ELLE Style Awards 2015, er dog ikke kun populære i det danske gadebillede!

Det er fx ikke mange dage siden, at vi her på ELLE.dk kunne vise et billede af stilikonet Leandra Medine, også kendt som Man Repeller, der netop er blevet spottet i en af Saks Potts pelse fra den nye kollektion i Paris! 

Se også: Kendall Jenner spottet i dansk design til Paris Fashion Week

Men selvom stilikonet og superbloggeren Man Repeller har over 1 million følgere på Instagram, og dermed er en stor modepersonlighed for Saks Potts-pigernes design at blive spottet på, så har Saks Potts netop afsløret, at de har afsat deres design til et endnu større navn.

... Ja det bliver faktisk næppe større. For det er ingen ringere end popprinsessen Rihanna, som de to piger har afsat 3 styles til, heriblandt en af deres røde pelse til:

"Vi har en god kontakt til Rihanna og har på den måde fået afsat tre af vores styles til hende, blandt andet vores røde pels,” lyder det fra Barbara Potts i en artikel til Fashion Forum

Se også: Interview med Saks Potts: "Vi er så spændte på vores første modeshow"

Op til modeugen i København i august 2015 interviewede ELLE de to Saks Potts-piger, hvor de fortalte, at en af deres største drømme for fremtiden er at nå ud til et større publikum:

"Det har altid været en kæmpe drøm for os at få lov til at vise vores designs til et stort publikum", lyder det fra Cathrine Saks og Barbara Potts.

Og med Rihanna som kommende reklamesøjle for Saks Potts, må man i den grad sige, at de to piger og deres smukke design kommer til at få et stort publikum - ja, sandsynligvis et af verdens største!

Her fra ELLE-redaktionen er vi store fans af Saks Potts, og vi sender derfor en stor highfive til Cathrine Saks og Barbara Potts, og vi glæder os til at følge Rihannas færd og snart spotte hende i dansk design.

I galleriet kan du få en gensyn med Rihannas og hendes altid upåklagelig stil...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Derfor er Rihanna et stilikon

 

Relaterede artikler