Saks Potts Rapperen Cardi B spottet i frakke fra dansk design-darling

Foto: MEGA

Det københavnske mærke Saks Potts, som veninderne Cathrine Saks og Barbara Potts står bag, er på trods af sine relativt få år i branchen et veletableret navn på den danske såvel som den udenlandske modescene.

Saks Potts er kendt for deres legesyge tilgang til design og ikke mindst for deres farvestrålende pelsfrakker, som både it-girls, modeller og kendisser verden over er blevet tryllebundet af.

Nu har den amerikanske rapper Cardi B så også valgt at kaste sin kærlighed over pelsdarlingen.

For nyligt blev hun nemlig spottet i den limegrønne 'Foxy'-trenchcoat med pelsdetaljer fra Saks Potts til Billboards 'R&B Hip-Hop Power Players event" i New York. Som om jakken ikke vakte nok opsigt i sig selv, så havde Cardi B valgt at gå all-in på det grønne look med matchende mintgrønt hår i bedste Kylie Jenner stil – og paparazzierne elskede det!

Læs også: Er du team Hedi Slimane eller Phoebe Philo? 

Tidligere er Saks Potts' farverige kreationer blevet båret af internationale som stjerner Rihanna, Lady Gaga, Gigi Hadid, Edie Campbell og Queen B for blot at nævne et par stykker. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det er ikke kun Cardi B, som har kastet sin kærlighed over ’Foxy’-frakken fra Saks Potts – her på redaktionen er vi nemlig også ret vilde med den.

Du husker måske vores november-nummer fra 2017, hvor Noora fra SKAM aka Josefine Frida Pettersen prydede både forsiden og de indvendige sider i magasinet. Et af de styles, som ELLEs moderedaktør, havde valgt at style den norske jente i, var netop den cool 'Foxy'-frakke fra Saks Potts i hvid med babyblå rævepels.

Så vi kunne ikke være mere enige med Cardi B om, at præcis den frakke fra Saks Potts er mere end skøn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Psst… Hvis du har forelsket dig i den limegrønne Saks Potts jakke, så bliver den sat til salg i december og kommer til at koste 11.495 kr.

Relaterede artikler