Raiine lancerer limited edition statement t-shirts

Raiine lancerer limited edition statement t-shirts
Foto: PR

Det københavnske brand Raiine laver garderobefavoritter, som du med lethed kan bruge hver dag i de skiftende danske temperaturer. Og nu lancerer Raiine fire nye statement t-shirts som en del af SS17-kollektionen. Hver af de fire t-shirts er "limited edition" og der laves kun 100 stk. af hver t-shirt.

Raiine har fundet inspirationen til SS17-kollektionen under den californiske sol, og selvom der lige nu synes at være lang tid til sommer, kan de limited edition t-shirts med statements som ”Sunset Cowboy” og ”No Bad Days” minde os om, at tiden til sommer faktisk ikke er så lang endda.

Og du kan roligt investere i de nye t-shirts fra Raiine. Statement t-shirts er nemlig en trend fra 2016, der også holder langt ind i det nye år. Blandt andet satte Dior nye højder for, hvilke budskaber fashionistaer kan ytre gennem deres modevalg med den allerede næsten ikoniske "We Should All Be Feminists" t-shirt, der blev sendt på catwalken til Diors SS17-show under den parisiske modeuge i efteråret.

Læs også: Bag om statement t-shirten, der blev talk-of-the-town under Paris Fashion Week

Vi har med andre ord slet ikke lagt statement t-shirts på hylden endnu, og glæder os til at sige "Aloha Baby" til den nye forårssæson iført Raiines sommerlige budskaber. 

De fire t-shirts af 100 stk. hver koster 700 kr. og kan købes på Raiines webshop her. Kig med i galleriet og se alle de cool styles: 

Raiine lancerer limited edition statement t-shirts

 

Relaterede artikler