Pop-up Populær luksus-second-hand åbner pop-up i Birger Christensen

Foto: PR

Det ikoniske modehus Birger Christensen på Strøget slår nu dørene op for en helt unik pop-up-shop med designertøj, -sko og -tasker. Ved åbningen vil der være mulighed for at købe helt specielle second-hand og vintagefund så som Chanel-jakker, tasker fra Hérmes og tøj fra Prada og Celine.

Vil du have muligheden for at være blandt de første til at tilføje et af de helt unikke kvalitetsprodukter til din garderobe? Så skal du være hurtig. Pop-up-shoppen åbner nemlig i butikken på Østergade allerede fredag d. 7. august.

Hvis du skulle være så uheldig at Chanel-tasken, du altid har drømt om, bliver solgt lige for næsen af dig, har pop-up’en heldigvis åbent i hele to måneder, hvor der vil blive tilføjet nyt løbende.

Du kan holde ekstragodt øje med pop-up-shoppen, ved at følge Birger Christensen og Magnolias instagramprofiler, hvor de vil opdatere med de nyeste tilføjelser til shoppen.

Læs også:  Her er seks vintagebutikker i København, du skal kende

Til glæde for Birger Christensens CEO, Denise Christensen, vil der blive solgt tøj, som faktisk - for mange år siden - kan være købt fra ny i selv samme butik. 

”Det er fantastisk at se ringen sluttet på den måde, og det understreger den bæredygtige tankegang bag high-end fashion, da det er produkter, som man passer på og sælger videre,” påpeger Denise Christensen.

Birger Christensen ønsker at fremme virksomhedens bæredygtige initiativer og har derfor planer om at bruge indtægten fra pop-up-shoppen på yderligere bæredygtige tiltag.

I galleriet under kan du se udvalgte styles, som du kan få fingrene i ved pop-uppens åbning. 

magnolia luksus 2ndhand pop-up

Relaterede artikler