Samarbejde Pernille Teisbæk lancerer 80’er glam-festkollektion i samarbejde med svensk læderbrand

Foto: PR

Intet er mere in end designsamarbejder mellem influencers og brands for tiden - og det ved den danske influencer og it-girl Pernille Teisbæk selvfølgelig alt om.

Pernille var en af de første til at se potentialet i en levevej via Instagram, og i dag har hun over 700.000 følgere på sin private profil, ligesom hun driver influencer- bureauet Social Zoo, der har seje damer som Emili Sindlev, Cathrine Widunok Wichmand og Emilie Lilja i stald.

Nu er Pernille Teisbæk så klar med en capsule-kollektion designet i samarbejde med det svenske brand Stand Studio eksklusivt til Net-a-porter.

Kollektionen er fyldt med festlige styles, der giver os seriøse 80’er glam-vibes – og de forskellige styles består blandt andet af forførende dyreprint og glitrende metalliske materialer - perfekt til vinterens fester!

Foto: PR

”Vi er meget stolte af at kunne præsentere denne kollektion, som vi har skabt i fælleskab med Pernille. Hun har siden starten været én af vores helt store inspirationskilder. Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med hende på denne kollektion, hvor vi som inspiration har brugt både Pernilles egne signatur festoutfits, såvel som de genkendelige kerneelementer fra Stand Studio egen designfilosofi,” fortæller Nellie Kamras, der grundlægger af brandet.

Festkollektionen, der består af kjoler, nederdele, shorts, toppe og frakker er tilgængelig på Net-a-porter fra mandag den 28. oktober 2019, så du kan allerede nu klikke ind og scolle igennem kollektionens udvalg for at finde det perfekte festlook til de mange sammenkomster, november og december som oftest byder på.

Læs også: Denne trend skriger af godt humør.

Du kan jo med fordel lade dig inspirere af de lækre kampagnebilleder, hvor altid stilige Pernille Teisbæk selv agerer model. Her har hun stylet kollektionen med tilbageskrabet hår og røde læber, og vi ville ikke have det mindste imod at smutte til julefrokost i et look á la Pernille Teisbæk x Stand Studio.

Priserne ligger fra 1.500 til 3.700 kroner – og du kan se hele kollektionen samt kampagnebillederne i galleriet herunder:

Pernille Teisbæk lancerer 80’er glam-festkollektion i samarbejde med svensk læderbrand

Relaterede artikler