Pernille Teisbæk designer eksklusiv pels for Kopenhagen Fur

Med forbilleder som Balenciaga og danske Saks Potts er pelsen for alvor kommet ind i modebilledet igen, og hvis der er nogle herhjemme, der er stærke på netop pels, er det Kopenhagen Fur.

Kopenhagen Fur har temaet op med Danmarks modeentreprænør, stilikon og blogger nummer 1, Pernille Teisbæk, der har hjulpet med at redesigne den klassiske minkkåbe med stærke referencer til en gammel klassiker:

"Jeg har længe været på jagt efter den perfekte pels, og efter et gensyn med filmen The Royal Tenenbaums blev jeg inspireret til den pels jeg længe havde drømt om i den blødeste og dejligste varme karamelfarve", fortæller Pernille Teisbæk.

Se også: Mød Danmarks største stilikon til ELLE & Dig i Aarhus den 6. november 2016

Resultatet af samarbejdet mellem Kopenhagen Fur og Pernille Teisbæk er en minkkåbe af typen redglow, som er en af de naturlige minktyper, hvor Kopenhagen Fur har bidraget med deres store viden og håndværksmæssige finesse, men Pernille har sikret det stilbevidste look:

"Det har været en utrolig positiv oplevelse at arbejde med Pernille Teisbæk. Pernille er indbegrebet af stil, og hun er talentfuld og kvalitetsbevidst til fingerspidserne. Derfor står vi nu med et stærkt produkt, hvor den retro minkkåbe i den grad har fået nyt liv", lyder det fra Julie Maria Iversen, ansvarlig for brandsamarbejder i Kopenhagen Fur.

Læs også: Køb 'Elley' designet af ELLE og Oh! By Kopenhagen Fur til særpris til ELLE & Dig

Her på ELLE-redaktionen er vi fan af både Pernille Tesibæk og Kopenhagen Fur, og derfor har vi selvfølgelig også teamet op med disse to til vores store læserevent 'ELLE & Dig', som afholdes i Aarhus på Comwell søndag den 6. november. Her kan du møde Pernille Teisbæk, der vil fortælle om skandinavisk stil og opleve Kopenhagen Furs undermærke Oh! By Kopenhagen Furs og deres lækre univers.... og meget meget mere! 

Du kan læse mere om ELLE & Dig, programmet og købe din billet på ELLE.dk/billet!

Vil du have fingrene i den eksklusive pels fra Pernille Teisbæk x Kopenhagen Fur? Så skal du være hurtigt!

Pelsen er nemlig lavet i et begrænset antal og vil kun blive forhandlet hos Holly Golightly fra den 1. november 2016 og kommer til at koste 35.000 kr.

Få et nærmere syn på den fine pels i galleriet, hvor du også kan se Pernille Teisbæk sporte sit nye samarbejde med Kopenhagen Fur. 

Pernille Teisbæk designer eksklusiv pels fra Kopenhagen Fur

Relaterede artikler