Pernille Teisbæk: Derfor har jeg valgt at lukke min blog

Foto: All Over Press

I går, torsdag den 25. februar 2016, ramte det nye ELLE magasin butikkerne. Hvis du endnu ikke har været nede forbi din lokale forhandler og fået fingrene i et eksemplar, så kommer der her en rigtig god grund til at få det lange ben foran, og få købt det nye magasin. 

Du kan nemlig, i det nye ELLE, læse et stort og eksklusivt interview med den danske blogger og it-girl, Pernille Teisbæk, om hendes valg om at lukke sin blog, på trods af dens nu fire år lange succes, sin fremtidige karriere og sin nylige forlovelse. 

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

''Det er egentlig noget, jeg har gået og tænkt over et stykke tid. Jeg har behov for at blive udfordret på en anden måde og bryde rammerne lidt. Og derfor har jeg valgt at lukke bloggen.''  - fortæller Pernille Teisbæk ELLEs redaktør, Malou Wedel Bruun i det eksklusive interview, som du kan læse i fuld længde i det nye magasin. 

Om livet efter bloggen siger Pernille Teisbæk: 

''Jeg synes, det er vildt dragende, alt hvad der sker på de sociale medier og også lidt mere moderne, så det er helt klart det, jeg vil bevæge mig videre med. Så selv om jeg lukker bloggen, føler jeg ikke, det er slutningen på min karriere på den måde, der sker jo så mange andre ting, som kan holde det kørende.'' 

Pernille Teisbæk har planer om at fortsætte karrieren, men blot i en lidt anden og mindre personlig retning, end blogging må siges at være:

''Jeg har ikke et behov for at skulle være specielt personlig, men meget mere behov for at dele ting, jeg synes er sjove,'' - siger hun.

Du kan læse meget mere om Pernille Teisbæks valg, karriere, kærlighedsliv og meget andet i ELLEs april-nummer, som er på gaden nu. 

Læs også: Mandagsmuse: Pernille Teisbæk

Tag et kig forbi galleriet, hvor vi har samlet en masse fine billeder af et af Danmarks største stilikoner nogensinde, Pernille Teisbæk. 

Psst... brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

Mandagsmuse: Pernille Teisbæk

Relaterede artikler