Foto: PR
Ny kollektion

& Other Stories lancerer yndig, bæredygtig sommerkollektion – hør tankerne bag

af Nikita Hoffmann Andersen 17/04/2020
& Other Stories lancerer i anledningen af 50-års jubilæet for Earth Day en bæredygtig kollektion bestående af romantiske kjoler og bluser, som er perfekte til foråret og sommeren. Hør designerens tanker bag og se hele kollektionen.

Q&A med Caity Knox, der er ready to wear-designer hos & Other Stories og arbejder fra atelieret i Los Angeles:

Hvordan kom du på idéen til dette projekt?

Vi vil altid gerne arbejde så bæredygtigt som muligt. Når vi forestillede os denne sommerkollektion, føltes det virkelig vigtigt at skabe en ’conscious’ kollektion. Vi kan se de her items blive båret i naturen, i den varme sol, og vi ønskede at skabe en kollektion, der hylder den natur, der inspirerede til den.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så hvor kom inspirationen fra?

Inspirationen til denne kollektion kommer fra antikke natkjoler og undertøj. Vi ønskede at fange den delikate feminine følelse i detaljerne, men i form af afslappede silhuetter, der er superbehagelig, og som flyder i vinden. Vi elskede ideen om at tage noget historisk indsnævrende og fylde det med luft og bevægelse. Da vi designede denne kollektion, oplevede vi det, der hedder super bloom i L.A. Super bloom sker, når vi har en usædvanlig mængde regn tidligt på året, så når foråret kommer, blomstrer et vanvittigt antal vilde blomster. Så vi var virkelig omgivet af denne eksplosion af naturen, og der sprang blomster op overalt, hvor vi gik. Vi forestillede os disse kjoler i store enge og de her dagdrømme inspirerede vores blomsterprint.

Hvordan påvirkede det din kreative proces at kollektionen skulle være bæredygtig?

Mit team og jeg brænder meget for bæredygtighed. Som designere har vi en unik mulighed og pligt til at hjælpe andre med at træffe mere opmærksomme modevalg ved selv at træffe flere bæredygtige valg i designprocessen. Vi er glade for at være i stand at tage det hele vejen og dele dette med vores kunder og fællesskab.

Har du en favorit-style?

Det er så svært at vælge. Vi har designet denne kollektion lidt egoistisk, for jeg ønsker personligt at bære det hele haha! Men jeg tror, ​​at min favorit er den voluminøse hvide kjole med flæser i nakken og store puffede ærmer. Det er på en eller anden måde begge dele virkelig dramatisk og virkelig delikat på samme tid, og dens omfangsrige silhuet er så behagelig og let at smide på.

Kollektionen er lavet af omfangsrige og romantiske kjoler. Ikke kun med hensyn til bæredygtighed, men bliver mode mere opmærksom på at skabe mode, der er behagelig og bevidst om femininitet?

Femininitet har millioner af former, alle sammen smukke. Men jeg synes bestemt, moden er flyttet mod en mere behagelig kvindelighed. Jeg oplever, at kvinder virkelig vælger en stil, der bringer dem glæde og udtrykker deres identitet frit. Vi ønskede alle at disse stilarter skulle være både sjovt at have på og behagelige på din krop – noget, du kan bære, mens du skaber glade sommerminder og bevare i dit skab i mange sæsoner frem.

Foto: PR

Q&A med Sara Jivenius, der er sustainability manager hos & Other Stories:

Hvad er kernen i & Other Stories’ bæredygtighedspolitikker?

Vi holder det bæredygtige aspekt i hjertet i alt, vi gør. Det betyder ikke noget, hvilket projekt vi laver; vores kollektive tankegang er at udforske og sætte spørgsmålstegn ved processen undervejs, så vi er sikre på, at vi altid går efter den mest bæredygtige mulighed.

Alle taler om genbrug ifm. moden? Hvordan snakker I om det?

Der er så meget udvikling inden for genbrugsfeltet, som er meget inspirerende at se. I vores & Other Stories-butikker kan du finde et genbrugsinitiativ i butikken, der opfordrer kunder til at aflevere enhver type tekstiler, fra ethvert mærke, til os - såvel som deres tomme & Other Stories-skønhedsemballage. Men vi udforsker også flere måder at genanvende ting på.

Er den måde vi forbruger og bruger tøj på vigtigere end måden, vi skaber dem?

Alle er vigtige! Selvfølgelig er de grundlæggende faktorer som hvordan tøj produceres og i hvilke materialer grundstenene i den miljømæssige påvirkning, men nogle gange glemmer vi, at måden, vi behandler tingene i vores klædeskabe, også spiller en vigtig rolle. Ved at passe på dit tøj sikrer du, at de vil holde længere, hvilket også mindsker deres klimapåvirkning.

Se hele kollektionen - der er tilgængelig fra den 20. april 2020 - herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her