Samarbejde & Other Stories lancerer legesyg viftekollektion i samarbejde med Fern Fans

Foto: PR

Tirsdag den 18. juni 2019 lancerer high street-brandet, & Other Stories, et samarbejde med viftebrandet, Fern Fans.

Bag Fern Fans står den danske designer, Amanda Borberg, samt den London-baserede PR-agent, Daisy Hoppen, og nu er de to kreative kvinder altså temaet op med den svenske high street-butik, & Other Stories.

Det var et Karl Blossfeldt-fotograf, der i foråret 2017 fik de to veninder og viftefans, Amanda Borberg og Daisy Hoppen, til at grundlægge virksomheden, Fern Fans, der sælger klassiske og traditionelle vifter. Inspireret af de dekadente gamle dage, hvor vifter var en naturlig del af en kvindes look, håber designerne at bringe den legesyge og praktiske vifte ind i det moderne liv.

& Other Stories x Fern Fans-kollaborationen består af fem vifter, der skal hjælpe kvinder med at ’keep cool’ og se chikke ud samtidig.

”Disse fem vifter er vores måde at bringe et traditionelt accessory ind i en morderne kontekst med et dansk touch”, fortæller Amanda Borberg og Daisy Hoppen.

Daisy Hoppen og Amanda Borberg. Foto: PR

Daisy Hoppen og Amanda Borberg.

I gamle dage brugte kvinderne deres vifter til at kommunikere med – og dengang bestod kommunikationen primært af hemmelig, romantisk karakter. & Other Stories x Fern Fans-kollektionen kommer derfor også med sit helt eget sprog, men Borberg og Hoppen ønskede at give sproget et moderne twist, og derfor kommunikeres der nu kvinde til kvinde.

I Fern Fans-sproget kan kvinder signalere til andre kvinder: ”good call”, ”you make me laugh” eller ”i like your style”.

Læs også: 10 florlette sommerkjoler.

Fern Fans’ vifter skabes af birketræ og bommuld og produceres på en familiedrevet fabrik i Spanien – hvilket der selvfølgelig ikke er gået på kompromis med i forbindelse med samarbejdet med & Other Stories.

Du kan få fingerne i sommerens fineste accessory i udvalgte & Other Stories-butikker samt på online fra tirsdag den 18. juni 2019. Priserne spænder mellem 500 og 650 kroner.

Psst! Vil du se mere til & Other Stories x Fern Fans-kollaborationen – og måske blive klogere på det hemmelige viftesprog – så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet en række billeder.

& Other Stories lancerer legesyg viftekollektion i samarbejde med Fern Fans

Relaterede artikler