&Other Stories fylder 5 år

Den 8. marts markerer først og fremmest Kvindernes internationale kampdag, men faktisk er det også dagen, hvor den første &Other Stories-butik for fem år siden åbnede dørene i London– skarpt efterfulgt af bl.a. butikken i København, der åbnede et par dage senere nemlig den 15. marts 2013.

Oprindeligt var ideen at starte et beautybrand og selv om skønhedsprodukterne er en stor del af &Other Stories-dna, kunne teamet bag ikke nøjes og ville godt kunne tilbyde kvinder et fuldt look til fair priser.

Og tak for det – for det betyder, at vi har kunne shoppe den ene &Other Stories-favorit efter den anden. Vælge fra et eller flere af de tre atelierer, som kollektionerne er opdelt i; Paris for det bohemede je ne sais quoi-look, Stockholm for den mere skandinaviske stil og det ’California living ’-inspirerede Los Angeles Atelier, og nyde godt at nogle af de mange cool samarbejder – f.eks. med Lykke Li og Rodarte.

Senere er der også kommet kontorartikler til såsom smukke notesbøger og beautysortimentet, der indebærer alt fra kropscremer til sæbe, læbestifter og duftlys, bliver løbende udvidet, udskiftet og opdateret (og vinder i øvrigt priser hvert år verden over).

Der er med andre ord vitterligt noget for alle kvinder hos &Other Stories, og vi glæder os til at se, hvad de næste fem år bringer!

Relaterede artikler