Olivier Rousteing genopliver det klassiske brev med Balmain-frimærker

Balmain designer frimærker
Foto: All Over Press

Hvert år udvælger det franske postkontor, La Poste, et kreativt talent, som får lov til at designe den årlige kollektion af frimærker i Frankrig - lige i tide til Valentine's Day den 14. februar.

La Poste har tidligere samarbejdet med store franske modehuse som Yves Saint Laurent, Christian Lacroix, Chanel, Hermès og Lanvin - og i år er valget faldet på den unge chefdesigner for Balmain, Olivier Rousteing.

Læs også: Set på Instagram: Olivier Rousteings vilde 30-års fødselsdag!

Den nu 32-årige Olivier Rousteing startede sin karriere som designer hos Roberto Cavalli i 2003, hvor han hurtigt blev forfremmet til chefdesigner. Den stilling besad Rousteing i fem år, indtil han i 2009 begyndte hos Balmain. Efter tæt samarbejde med Christophe Decarnin, den daværende chefdesigner hos Balmain, overtog Rousteing efter to år Decarnins titel som chefdesigner - en stilling, som det unge designtalent stadig besidder (... og med stor succes!).

Olivier Rousteing designer frimærker med Balmains signatur

Dette års frimærker, designet af Olivier Rousteing, er udsmykket med striber, ternede sort/hvid mønstre og farverige blomsterranker på en baggrund af gule og grønne pastelfarver - som rent æstetisk minder meget om Balmains SS17-kollektion.

La Poste udtaler, at Rousteings design "fremkalder en poetisk og kærlig ånd, forstærktet af hjerteformen".

Og netop den kærlige ånd glæder vi os til at beklæde vores breve med i februar måned!

... For hvem vil ikke gerne have et brev med et personligt touch fra selveste fra Olivier Rousteing?

Frimærkekollektionen kan købes fra den 23. januar på franske posthuse og på La Postes hjemmeside

 

Relaterede artikler