Oh! by Kopenhagen Fur redesigner ikonisk badesandal

Oh! By Kopenhagen Fur relancerer ikonisk badesandal
Foto: PR

Hvad sker der, når man kombinerer et pels-accessory-brand, en sportswear-gigant og en it-girl? Det løftes der sløret for nu. For 2017 står i den grad i pelsens tegn - og det gælder altså ikke kun i vintermånederne. Det understreger Oh! by Kopenhagen Fur med afsløringen af deres nyeste samarbejde med sportswear-brandet H2O, som vi bedst kender for de ikoniske badesandaler, samt it-girl og stilikon Freja Wewer. 

Læs også: ELLE & Dig: Køb 'Elley' designet af ELLE fra Oh! by Kopenhagen Fur

Resultatet af det eksklusive samarbejde er fire redesigns af H2Os klassiske og ikoniske badesandaler - og heraf er ét af parrene designet af Freja Wewer. Hvor de tre andre par er holdt i armygrøn og sort, er der smæk på farverne på det sidste par. Her er en orange rævepels nemlig parret med en lyserød sål - en frisk og opsigtsvækkende farvekombination, som vi helt sikkert kommer til at se mere til i 2017. 

Om sit farvestrålende design siger Freja Wewer:

”Vi skal lære ikke at være så farveforskrækkede i Skandinavien, når farver nu gør os så glade. Mode skal være sjovt og anderledes – og med alle de muligheder, som pelsen har, er den det perfekte materiale til dette."

Se også: Shoppegalleri: 10 rå bikerjakker

Alle sandaler er designet ud fra et ønske om at forene pelsens elegance og luksuriøse kvaliteter med en sportslig tilbagelænethed. Derfor er den klassike H2O-sandal, som vi alle kender, blevet tilsat et strejf af elegance i form af både mink-, ræve- og swakara-pels.

Det vil være muligt at forudbestille de fine sandaler fra den 20. til den 24. marts, og herefter vil de være tilgængelige i udvalgte butikker fra juni 2017 i begrænset oplag. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de cool kampagnebilleder...

Oh! by Kopenhagen Fur redesigner ikonisk badesandal

Oh! by Kopenhagen Fur redesigner ikonisk badesandal

Relaterede artikler