Oh! by Kopenhagen Fur lancerer samarbejde med Annabel Rosendahl

Foto: All Over Press

Oh! by Kopenhagen Fur præsenterede deres nye AW18-kollektion under modeugen, der netop har været i fuld gang i København. Her fik offentligheden for første gang et sneak-peek på det nye designsamarbejde, som det københavnsk-baserede brand har indgået med den norske it-kvinde og influencer Annabel Rosendahl.

Resultatet af det fashionable samarbejde, som desuden er det første internationale samarbejde Oh! har indgået, er to ternede uldfrakker i et oversize og boxy fit. Begge jakker har naturligt farvede mink pelsdetaljer på lommer og ærmer og kommer i to forskellige farver: en jakke i two-toned brun og en jakke i grøn samt lys beige. Indersiden på begge jakker er smukt dekoreret med et unikt og farverigt foer af røde undulater som print.

Om design samarbejdet udtaler Annabel Rosendahl: ”Jeg har fokuseret på at skabe en oversize og meget brugbar frakke. Det er noget, jeg personligt altid selv foretrækker at have på. Til både det norske og danske klima, synes jeg, at det er både cool og praktisk at have mange lag på, som man kan tage af og på efter behov. Frakken ser super ’kult’ ud med en stor uldsweater – et løst og behageligt look, som samtidig også er meget ’contemporary’ og skandinavisk minimalistisk”.

Tjek cool-cat Annabel Rosendahl ud på Instagram her

Læs også: Nyt eksklusivt samarbejde mellem Stine Goya og Net-a-Porter 

Og mens vi venter på den smukke frakke, der bliver tilgængelig fra august 2018, kan du i galleriet nedenfor se Annabel i den smukke frakke i kampagnen, der blev fotograferet på Oslo-båden; omgivelserne markerer derfor på fineste vis det gennemførte dansk-norske samarbejde. 

Oh! by Kopenhagen Fur lancerer samarbejde med Annabel Rosendahl

Psst... Hvem skal du forkæle den 14. februar? Det behøver kun koste 150 kr. og tage 3 minutter at bestille den perfekte gave, der glæder din udkårne i lang tid...

Relaterede artikler