Nyt smugkig på H&M x Balmain

Foto: All Over Press

Det er ikke mange uger siden, at vi her på ELLE.dk kunne afsløre de første looks fra efterårets mest hypede designsamarbejde mellem H&M x Balmain.

Siden da har vi (sammen med resten af verden) ventet i spænding på endnu flere opdateringer på kollektionen, og nu kan der så tilføres endnu et look til rækken af sneak peeks.

Se også: Læs alt om Kanye West og hans 'Yeezy Season 2'-modeshow

Under New York Fashion dukkede it-girl og topmodel Gigi Hadid nemlig op i denne perlebesatte drøm af en kjole fra H&M's samarbejde med Balmain. En kjole, der endnu gang minder os om, hvor meget vi glæder os til, at dette samarbejde lander i butikkerne og online den 5. november 2015. 

Kreativ direktør hos Balmain, Olivier Rousteing, offentliggjorde samarbejdet med H&M med to af tidens absolutte it-girls ved sin side tilbage i maj: Kendall Jenner og Jourdan Dunn.

Se også: Derfor er Gigi Hadid pigen, som alle taler om til New York Fashion Week

Med Gigi Hadid i endnu et sneak peek fra kollektionen tilføjer Olivier Rousteing så en efterspugt dame og it-girl til sin H&M x Balmain celebrity-hær. 

Kjolen, som Gigi Hadid fremviste, kommer efter sigende til at koste 4.499 kroner og kan købes online og udvalgte H&M-butikker fra den 5. november 2015.

Se også: Rihannas første design for Puma

I galleriet har vi samlet alle de - indtil videre - offentliggjorte looks fra H&M x Balmain samarbejdet. Start ønskelisten her...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet her!

H&M x Balmain: Her er alle de første looks

 

Relaterede artikler