Nyt samarbejde: StyleJunkie x toogoodtobebasic.com

ELLEs webredaktør Laura Lawaetz, der siden 2012 har blogget på StyleJunkie.dk, har designet en mini-kollektion for basis-mærket toogoodtobebasic.com. De tre nye styles er nu officielt online.

Mini-kollektionen består af en rullekrave-sweater og en pullover i tre skarpe farver samt et sort ruskinds pencil-skirt (sidstnævnte p.t. kun åbent for preorders).

Alle styles kan købes eller bestilles online her.

Om samarbejdet siger pigerne Trine & Rikke bag toogoodtobebasic.com:

"Vi er et 100% et basis-mærke. Vi laver tidløse styles, som kan holde i årevis. Vi ville gerne lege lidt og give plads til kreative ideer - uden at gå på kompromis med kvaliteten - og her var et samarbejde med Laura helt oplagt, også fordi vi har arbejdet sammen med hende helt fra starten i 2012, hvor hun stylede vores første lookbook. Resultatet er blevet en lækker, sort ruskindsnederdel, samt en rullekrave-sweater og en traditionel rundhalset pullover i langt vildere farver, end vi normalt arbejder med."

Og om samarbejdet siger Laura

"Toogoodtobebasic.com har et helt genialt koncept; basisvarer af høj kvalitet til lave priser. Jeg elsker at kombinere deres enkle kvalitetstøj med min farverige og mere flashy garderobe. Der var derfor ingen tvivl, da de spurgte, om jeg ville designe tre styles for dem. Resultatet er blevet tre klassiske styles med et StyleJunkie-twist, der forener det bedste fra begge verdener. Og som jeg selv glæder mig til at have på!

STYLEJUNKIE x TOOGOODTOBEBASIC kollektionen er online nu

Find alle tre styles, produktbeskrivelser og links i galleriet nedenfor

Nyt samarbejde: StyleJunkie x toogoodtobebasic.com

Relaterede artikler