Nyt modevideokollektiv ser dagens lys

Foto: PR

'Powerclap x Nemesis Babe' er et nyt fælleskab, som de beskriver som en 'modevideokollektiv'.

'Powerclap x Nemsis Babe' består af instruktør Anders Morre, filmfotograf Thomas Dyrholm samt modeblogger og art director Marie My, der står bag bloggen Nemesis Babe.

Den nye duo er gået sammen med det formål at lave modevideoer, der skal få kunsten og det kommercielle til at mødes på en ny måde, hvor der arbejdes ud fra et koncept og ikke kun tages udgangspunkt i tøjet.  Ud fra samme referencer, idéer og noter, som den pågældende designer har siddet med, skaber 'Powerclap x Nemesis Babe' med andre ord et filmisk univers, som danner en ring om tøjet og skaber en større fortælling der, rækker udover hvad en look-book og et modeshow kan skabe.

”Vi vil gerne give brands, der måske ikke har råd til et modeshow en anden mulighed for at kunne vise deres tøj på en krop og i bevægelse – en mere dynamisk udgave af look book’en,” fortæller Marie My.
 
Den første designer, som 'Powerclap x Nemesis Babe' har haft under deres vinger, er den danske designer Stine Goya, hvilket der er kommet videoen ’Le Jardin Fou’ ud af. 

Stine Goyas kollektion bygger på en historie om Luisa Cassati, en it-girl fra 20’ernes Milano, og videoen 'Le jardin Fou' er derfor centreret om denne karakter samt tre andre karakterer, der er sat sammen i et ældre palæ, hvor man kan fornemme den forhenværende italienske storhed lure bag facaden.

Læs også: Stine Goya: "Jeg vil gerne udfordre kvinder til at turde gøre noget andet" 

Castet i Stine Goya-videoen består udelukkende af danske modeller i alle aldersgrupper, hvorved videokollektivet søger at bryde med ideen om, at mode skal vises frem på konventionelle, unge modelkroppe og bidrager til den voksende diversitet i modebilledet.

Se de smukke billeder fra den fine video og se den anderledes, men utroligt smukke video og fortælling om Stine Goyas fortryllende univers her:

Stine Goya - Le Jardin Fou .

Stine Goya indgår samarbejde med nyt, ungt modevideokollektiv

Relaterede artikler