Nyt magasin på gaden // ELLE juni + ELLE sommermad

Foto: Anja Poulsen / Maria Engbjerg

ELLEs juninummer er på gaden nu, og vi har som altid fyldt det med det bedste inden for mode, skønhed og interview.

Dette nummer er dedikeret til kærlighed, så vi har bedt tre par om at dele deres kærlighedsfortællinger, ligesom vi har fokus på sæsonens helt store romantiske bohotrend med alt hvad det indebærer af tie-dye, frynser, flade sandaler og flet!

Vi bringer også en stor garderobeguide med alt det, der får dig stilfuldt gennem sommeren – tænk skjorter, blazere, kjoler og tasker med et sommerligt tvist.

Glæd dig også til at møde modellen med mellemrummet – den åbenhjertige Lauren Hutton, der lige nu er aktuel i Amy Schumers film I feel pretty, det evige stilikon Alexa Chung og til at blive klogere på tidligere model Miranda Kerrs lækre økologiske hudplejelinje Kora Organics, og få et kig i vores seneste girl crush Jeanne Damas’ skoskab.

Det er også i juninummeret, at vi bringer den halvårlige reportage fra haute couture-modeugen i Paris – et overflødighedshorn af detaljer og rober der er to die for!

Glæd dig også til at læse vores rejseguide, som denne måned går til Georgiens Tbilisi – den nye (og stadig lidt hemmelige) must-go destination!

Sidst, men ikke mindst kan vi også præsentere alle vores læsere for en verdenspremiere i form af et madtillæg, som følger med gratis denne måneds ELLE. I samarbejde med Vanløse Blues-bloggeren Maria Engbjerg har vi skabt en række lette og sommerlige opskrifter, som vil holde dig sund hele sommeren.

Rigtig god læselyst!

Nyt magasin på gaden // ELLE juni + ELLE sommermad

 

Relaterede artikler