ELLE marts Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Foto: Asger Mortensen

Foråret banker (endelig!) på døren, og vi byder det milde vejr velkommen med et marts-nummer, der er fyldt med feminine forårsfund. 

Du kan derfor glæde dig til at blive inspireret til et feminint forår med florlette kjoler, smygende silke, stærke blonder og sæsonens chikke perler krydret. 

Vi har vanen tro også interviewet nogle af de stærkeste og mest inspirerende kvinder lige nu, og du kan derfor glæde dig til store interviews med hele Danmarks supermodel Helena Christensen, forfatter Suzanne Brøgger, kreativ direktør hos By Malene Birger, Mathilde Torp Mader, skønhedseksperten Charlotte Torpegaard og transseksuelle Ivy Rosenauer. 

Glæd dig også til at dykke ned i modemanden Uffe Buchards halvårlige trendrapport, hvor han bogstaveligt talt giver moden et karatehug, når han analyserer modebilledet lige nu. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Du får også det nye ELLE Decoration med gratis denne måned, hvor du kan du kan glæde dig til et magasin, der byder på stilfulde boliger og lækkert interiør, som helt sikkert vil inspirere dig til at bringe forårsstemning ind i dit hjem.

Magasinet sætter dertil spot på kunsten at indrette og præsenterer dig blandt andet for fem internationale indretningsarkitekter, du skal holde skarpt øje med.

Du kan også se frem til at læse et ærligt interview med den talentfulde designduo Gamfratesi, der løfter sløret for, hvordan det er at danne par privat og professionelt. 

Få et smugkig på nogle af månedens højdepunkter i galleriet... 

ELLE marts // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Relaterede artikler