ELLE november Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Foto: Henrik Bülow

Et nyt ELLE er på gaden, og denne måned med ingen ringere end Danmarks eneste supermodel, Helena Christensen på forsiden.

Glæd dig til at opleve den smukke modeserie med Helena Christensen suppleret med et interview, hvor supermodellen fortæller om, at være en af de udvalgte få. Helt eksklusivt bringer vi også det digt, som Bono skrev til Helena Christensen i forbindelse med ELLE Style Awards 2018, hvor Helena modtog den prestigefyldte ELLE-pris. 

Du kan også glæde dig til at møde cool kvinder som Claudia Schiffer, Ulla Tørnæs, Zoë Kravitz, Yvonne Sier, Bibi Werner Husted og Ulrikke Høyer. 

Vi har naturligvis også proppet shoppesiderne med festligste kjoler, sko og accessories, så du kan blive klar til alle vinterens og julens kommende fester. Tænk på 80'erne med masser af glimmer, glitter, brede skuldre og V-udskæringer og chunky kæder. 

Sammen med månedens ELLE får du også ELLE Decoration med i købet, hvor vi tager forskud på julen og byder dig indenfor i 7 fantastiske vinterhjem, herunder et hjem med masser farver, glimmer og vintagefund, et hjem med grafisk stramhed og en lejlighed, hvor enkelhed, natur og rolig toner sætter stemningen. 

Se med i galleriet og få et smugkig på magasinet... 

ELLE November // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Relaterede artikler