ELLE oktober Nyt ELLE på gaden med influencer Emili Sindlev på forsiden

Foto: Josephine Löchen

ELLEs oktobernummer er på gaden i dag, og vi har dedikeret magasinet til egodyrkelsen anno 2019, hvor ’Se mig’ har fået følgeskab af ’Hør mig' og vigtigst: 'Like mig’.

For giver egodyrkelsen stadig mening i dag, hvor der er gået forretning i det sociale medie, Instagram, som har fundet fodfæste som et kommercielt multimedie?

Det spørger vi bl.a. influenceren, filosoffen, præsten og sluk-forfatteren om.

Og nu vi er ved influenceren... Forsiden på ELLEs oktobernummer prydes af den 23-årige danske Instagram-darling og succesfulde influencer, Emili Sindlev.

Over 300.000 mennesker følger med i hendes liv – eller i hvert fald i de små firkantede glansbilleder, der deles på det sociale medie - og ELLE satte Emili i stævne til en snak om den unge kvinde bag, barndommen som mobbeoffer og rejsen for at finde sig selv. Mød Emili Sindlev på side 44 og glæd dig til hele 14 sider med interview og billeder af influenceren.

ELLEs oktobernummer byder også artiklen ”Midt i en Mig-tid”, hvor ELLEs Rebecca Laudrup har talt med en læge, en præst og to podcastværter om at leve i en mig-tid. Du skal også møde fodboldspilleren og landsholdsstjernen Nadia Nadim, der er den perfekte holdspiller samtidig med hun optimerer sine egne chancer.

Derudover indeholder det nye ELLE selvfølgelig også alt det bedste, efteråret har at byde på på modefronten i form af 397 efterårskøb si form af 70'er-referencer, striktrøjer, tern og veste.

Alt dette og meget mere – fx månedens skoskab, hvor vi besøger medejer hos Social Zoo, Hannah Løffler, – kan du glæde dig til, når du slår op i ELLEs oktobernummer, der er på gaden den 26. september 2019.

Du kan se med i galleriet herunder og få et smugkig på nogle af månedens historier.

Rigtig god læselyst...

Smugkig i ELLEs oktobernummer

 

Relaterede artikler