ELLE juli Nyt ELLE på gaden med alt det lækreste til din sommer + ELLE Decoration

Foto: Marco van Rijt / Mikkel Tjellesen

Endelig kom den: Sommeren med alt hvad der dertil hører af solskin, strandture og kølige forfriskninger. Og netop derfor har vi dedikeret ELLEs juli-nummer til alt det, du tørster efter at læse om, når du slænger dig i strandstolen under parasollen (selvfølgelig iført sæsonens hotteste stråhat). Vi har talt med inspirerende kvinder som Sophia Roe, Sara Omar, Jeannette Madsen og månedens forsidemodel Josephine Skriver om deres sommerferieplaner, og dykker ned i to brandvarme tendenser: De professionelle netværk, og de udfordringer de professionelle ’venskaber’ kan afstedkomme, samt fænomenet ’Instagram-pods’, der har til formål at snyde Instagrams udskældte algoritme.

Glæd dig også til månedens modeserier med to eksemplarer af Danmarks fineste DNA i front: nemlig Victorias’ Secret-englen Josephine Skriver og topmodellen Nadja Bender, der begge er stylet i moderedaktionens ubetingede drømme-sommergarderobe med styles fra Jacquemus, Hermes og Louis Vuitton. De kyndige moderedaktører guider dig desuden til alt det, du skal opdatere din sommergarderobe med denne måned: Fra bikinier til sandaler og gyldne og farverige armbånd.

Psst... Du får også ELLE Decoration med de fem bedste boliger i ELLE Decorations historie. Kom bland andet med indenfor hos ELLEs chefredaktrice Cecilie Ingdal og desigeren Julie Fagerholt. 

Se med i galleriet og få et smugkig på nogle af månedens sommerlige historier... 

ELLE Juli 2019

 

Relaterede artikler