Nyt magasin Nyt ELLE på gaden + ELLE Decoration

Foto: Josephine Löchen/Anders Schønnemann

Velkommen til september og til det nye ELLE, der netop er på gaden!

September skal emme af efterårets indtræden, men vi byder nu også en indian summer, hvor solen stadig skinner, varmt velkommen, og det er netop begge dele, som det nye ELLE klæder dig på til.

Både via modeguiden hvor vi ved hjælp af fire modemuser guider dig til den perfekte efterårsgarderobe i brune, blå og rosa nuancer, men også via magasinets modeserier, hvor du kan finde inspiration til lag-på-lag-looket, som altid virker til efteråret.

Glæd dig også til at møde modens skabere i form af blandt andre modemusen og topmodellen Caroline Bille Brahe (der pryder forsiden sammen med sin fem måneder gamle datter Sonya), modegiganterne og parret bag Ganni, Ditte og Nicolaj Reffstrup, modeentreprenørerne bag det bæredygtige brand Blache, Mette Fredin Christensen og Melissa Bech, samt modekunstneren og designeren Emilie Helmstedt, der hver især fortæller om modens evolution fra et forskelligt perspektiv.

I september er vi for alvor vendt tilbage på arbejde efter sommerferien, og derfor sætter det nye magasin også fokus på stress. Er det et tegn på, vi lever?

Alt dette og meget mere – fx månedens skoskab, hvor vi besøger CEO for Copenhagen Fashion Week, Cecilie Thorsmark – kan du glæde dig til, når du slår op i ELLEs september-nummer.

Psst... Du får også ELLE Decoration med hvor du kan komme med indenfor i unikke boliger og møde it-kvinden Ana Kraš og kunstneren Karl Monies.

Du kan se med i galleriet herunder og få et smugkig på nogle af månedens historier...

September 2019 Nyt ELLE på gaden + ELLE Decoration

Relaterede artikler