ELLE November Nyt ELLE på gaden alt om Brexit, beauty og fest, fest, fest!

Foto: Marco van Rijt // Styling: Barbara Gullstein // Modeller: Nina Marker og Anton Thiemke // Art Direction: Luise Krogh Vesterggard

ELLEs november-nummer er på gaden i dag, og vi har dedikeret magasinet til fest, fest, fest – og landet, hvor festen (måske) er ved at være slut; nemlig England.

Vi hylder England med en odé til de britiske party-girls og stilikoner, vi har ladet os inspirere af gennem tiden, og tager temperaturen på Brexit hos tre danske London-baserede ladies, der reflekterer over, hvad London har gjort for dem, og hvad Brexit har af betydning for deres liv og hverdag fremover. Mød velgørenhedsentrepenøren Julie Brangstrup, hårartisten Kirstine Engell og kunstkuratoren Grevinde Cath Danneskiold-Samsøe.

Og nu vi er ved de britiske inspirationskilder, så kan vi næsten ikke undgå at nævne månedens forsidepar, Nina Marker og Anton Thiemke. Modelparret giver os nemlig stærke associationer til 90’ernes London-it-par over dem alle; Kate Moss og Johnny Depp. Se selv hvorfor i den festlige modeserie Love Aloud, hvor du også kan læse hvilket par, Nina og Anton selv gerne vil sammenlignes med…  

Vi stiller også skarpt på et biprodukt af festkulturen, nemlig stoffer, som efterhånden er et stort problem i det københavnske natteliv, men som få taler om. Stofferne - de gode af slagsen - har også fundet vej til vores skønhedsprodukter, hvor det nye sort i New York lige nu er CBD-beauty: skønhedsprodukter med (ikke-euforiserende) marihuana. ELLEs journalister Rebecca Laudrup og Rose Maria Boelsmand tager temperaturen på stofferne til festen og på makeup-hylden.

Du får selvfølgelig også masser af mode – fest mode – og du kan glæde dig til at dykke ned i trenden Disco Delight og lade dig inspirere til, hvordan du får lidt mere glitter ind i hverdagen, nu hvor dagene bliver kortere. Og du skal selvfølgelig heller ikke snydes for den dertilhørende skønhed: Både de fineste makeup-looks og den ultimative kollektion af skønhedsredaktør Anne P.s liste over de 100 bedste skønhedsprodukter, hun er stødt på gennem sine 11(!) år som beauty-guru for ELLE.

Alt dette og meget mere – fx månedens skoskab, hvor vi besøger festkjole-skaberen, Thora Valdimars, – kan du glæde dig til, når du slår op i ELLEs november-nummer, der er på gaden den 31. oktober 2019.

Du kan se med i galleriet herunder og få et smugkig på nogle af månedens historier.

Rigtig god læselyst...

Nyt ELLE på gaden alt om Brexit, beauty og fest, fest, fest!

Relaterede artikler