ELLE December Nyt ELLE på gaden alt om årets stærkeste kvinder, juletraditioner og masser af gaveinspiration

Foto: Marco van Rijt // Styling: Barbara Gullstein // Model: Kathrine Diez // Art Direction: Luise Krogh Vesterggard

ELLEs december-nummer er på gaden i dag, og vi har dedikeret magasinet til jul, traditioner, gaver og stærke kvinder.

Vi hylder de kvinder, der har været med til at sætte aftryk på 2019; lige fra sangerinden Jada, som vi har lyttet til på repeat, til kvindeforkæmperen Sara Omar og Eva Kruse og Charlotte Eskildsen, der spiller en aktiv rolle for at gøre modebranchen mere grøn.  

Og vi kan næsten ikke sige ”stærke kvinder” uden at nævne Katherine Diez – Berlingskes faste klummeskribent, litteraturkritiker og en flittig kulturdebattør. Hun satte sindene i kog og fik folket til tasterne, efter hun udgav klummen: ”Jeg spiser ikke boeuf bourguignon med dig, før jeg har set din bogreol”.  I årets sidste udgave af ELLE er Katherine Diez på forsiden – og det endda med nye ingredienser i den franske hofret: Hun fortæller nemlig, hvordan hun siden den kontroversielle klumme nu ” … er himmelråbende forelsket”. Glæd dig til at læse hele interviewet, hvor Diez samtidig kommer med en opfordring til, at vi skal huske at gøre os umage.

Læs også: Fredagsklummen | Ceclie Ingdal: "Casual Friday bør afløses af festlig fredag"

Hvis der er én tid på året, hvor netop umagen bliver ekstra værdsat, er det i julen. Det ved vores tre feature-familier alt om. Vi har besøg Malou Aamund, Caroline Fleming og Beate Bille – alle tre med deres familier – til en snak om netop deres juletraditioner. Find ud af, hvem der spiller brætspil til den lyse morgen, og hvem, der har helt urokkelige ritualer for juleaften; uanset om den bliver holdt den 22., 24. eller 27. december.

Du får selvfølgelig også masser af mode – både til julens fester og til de dage, hvor du skal slappe af og nyde den søde juletid. Og så er magasinet krydret med 507 stykker inspiration både til de gaver, du skal give og dem, du selv kan sætte på ønskelisten. Vi guider til de bedste gaver delt op efter type, så du let kan hente inspiration til din sporty søster, din retro-glade mor eller festglade veninde.  Og du skal selvfølgelig ikke snydes for den dertilhørende skønhed, hvor ELLEs beauty boss Anne P. guider til tre essentielle julelooks.

Alt dette og meget mere – fx månedens skoskab, hvor vi besøger stylisten Anja Camilla Alajdi - og et julehjem hos influenceren Cathrine Widunok Wickman, kan du glæde dig til, når du slår op i ELLEs december-nummer, der er på gaden til den 1. januar 2020.

Du kan se med i galleriet herunder og få et smugkig på nogle af månedens historier.

Rigtig god læselyst...

Nyt ELLE på gaden alt om årets stærkeste kvinder, juletraditioner og masser af gaveinspiration

Relaterede artikler