Ny must-see udstilling: Oscar de la Renta designs gennem tiden

Foto: The Museum of Fine Arts, Houston
’The Glamour and Romance of Oscar de la Renta’ er navnet på en ny modeudstilling i Houston, som hylder den amerikanske modeskaber Óscar Aristides Renta Fiallo, bedre kendt som Oscar de la Renta, og hans allersmukkeste kjoler og ikoniske styles. 
 
 
 
Udstillingen viser mere end 70 looks fra de gamle arkiver dateret tilbage til 60’erne og frem til 2014, ligesom den inkluderer designs fra Pierre Balmain, da Oscar de la Renta styrede modehuset fra 1993 til 2002. Foruden de gamle looks viser udstillingen også nogle af Oscar de la Rentas nyere designs, heriblandt Amal Clooneys gudesmukke brudekjole med franske blonder og håndbroderede perler, som hun bar, da hun i 2014 giftede sig med George Clooney.
 
Men modeudstillingen byder ikke kun på smukke designklæder - det er en hyldest til den ikoniske modeskaber, som gik bort i 2014, 82 år gammel. Derfor finder du også design-skitser fra Oscar de la Rentas egen hånd såvel som billeder og artikler, der skildrer modeskaberens historie.  
 
 
Udstillingen vises på Museum of Fine Arts i Houston og løber frem til den 28. januar 2018. Du kan læse mere om udstillingen her
 
...Og så kan du se et lille sneak-peak af de smukke, udstillede designs i filmen nedenfor: 
 
 
... Ligesom du i galleriet kan se et uddrag af nogle af de smukke kjoler og de autentiske skitser fra udstillingen!
 

Oscar de la Renta udstilling hylder modeikon

 
 

Relaterede artikler