Taskedrøm Nu kan du shoppe din drømmetaske online med 20% rabat

Foto: PR

På Vestergade 4 i Aarhus ligger mærkevarebutikken Collage The Shop, som fører nogle af vores absolutte yndlingsbrands som Bottega Veneta, Balenciaga, Burberry, Gucci, Loewe, Saint Laurent, Stella McCartney og Valentino.

På grund af coronavirussen er Aarhus-butikken midlertidigt lukket, men heldigvis holder webshoppen åbent 24 timer i døgnet, og lige nu kan du tilmed shoppe alle varer til -20%

Har du længe overvejet at investere i drømmetasken, kunne timingen altså ikke være bedre.

Du forkæler først og fremmest dig selv – hvilket man generelt godt må skrue op for i disse dage – og så hjælper du en butik, der ellers er økonomisk pressede i disse dage. Collage The Shop er en del af Group88, som er franchise-partner for 10 luksusbrands i hele Skandinavien.

Du opnår rabatten på 20% ved at 'signe up' på webshoppen. Herefter vil du modtage en vouncher, der kun er gyldig en gang, men du kan shoppe så meget, du vil på den ene ordre. Hvis altså du synes, du fortjener flere drømmetasker på én gang...

Læs også: De 10 bedste ting, der er kommet ud af coronakrisen

Så hvad skal klikkes hjem som den ultimative fredagsforkælelse til dig selv?

En blød taskedrøm fra Bottega Veneta? En mere kantet version fra Loewe? Eller en sporty model fra Balenciaga?

Du kan se hele udvalget på Collage The Shops hjemmeside HER – eller du kan scrolle løs i galleriet herunder, hvor vi har udvalgt vores favoritter:

Collage The Shop-favoritter udsalg

Relaterede artikler