Klassiker Nu kan du (endelig!) købe den ikoniske #101 T-shirt fra Nørgaard på Strøget på webshoppen

Foto: Mads Nørgaard

Den ikoniske Nørgaard på Strøget #101 T-shirt har endelig fået sit eget univers på webshoppen, og det er vi mange, der er glade for.

For T-shirten er ikonisk. Faktisk blev den designet af Mads Nørgaards far Jørgen Nørgaard helt tilbage i 1967, og siden da er den populære T-shirt blevet solgt i over 3 millioner eksemplarer. Den er desuden flere gange blevet udnævnt som et dansk designikon og har fået en særlig del i udstillinger på flere danske museer.

... Og så modtog Jørgen Nørgaard som bekendt 'Årets Ærespris' til ELLE Style Awards i 2014, flankeret af smukke modeller klædt i Nørgaard på Strøget #101 T-shirten. 

Foto: ELLE

Men til trods for, at T-shirten nærmest er blevet en folkekær ejendel, har den først fundet sin rette plads på den velbevandrede hjemmeside nu:

”#101 T-shirten har haft sin egen webshop tidligere Nørgaard Paa Nettet, som var lidt af en velbevaret hemmelighed for at kunne følge med i efterspørgslen. Vi er meget glade for endelig at have den som en del af vores Mads Nørgaard-website. Det, at produktet er så smukt i sin enkelthed, gør den oplagt at sælge online, én størrelse og du vælger bare farven,” fortæller Mads Nørgaard eksklusivt til ELLE. 

Læs også: 10 blomstrede efterårsfavoritter.

#101 T-shirten, hvis navn er inspireret af to amerikanske klassikere, Highway 101 og Levi’s 501 Jeans, kan købes i mere end 30 forskellige striber og farver. Og egentlig er det lidt sjovt, at en langærmet bomulds T-shirt i ribstrik er blevet så populær, men ikke desto mindre er det et faktum, og succesen er heldigvis ikke på retræte.

Psst! Nu hvor årstiden skifter, og kulden så småt er begyndt at vise sit ansigt, kan du også finde trøjen i 100 procent uld på webshoppen. 

Er du kommet i #101-shoppehumør? Tjek alle farverne ud lige her

Relaterede artikler