Nike præsenterer nyt samarbejde med den elektroniske kunstner FKA Twig

Slut med at dase på sofaen - nyt samarbejde fra Nike x FKA TWIG
Foto: PR

Hvad enten du løber lange ture eller træner i fitnesscenteret, vil vi alle gerne have mest muligt ud af den kostbare tid, vi bruger på træning. Netop dette har været Nikes fokus i udviklingen af de to nye tights, hvor effektivitet har været nøgleordet, og der er lagt vægt på at styrke den atletiske præstation til perfektion.

Læs også: Sundhedsskribentens dagbog fra Paris med Nike

Nike har samarbejdet med den britiske elektroniske kunstner FKA Twig om det lækre design samt nogle af tidens dygtigste atleter for at skabe de perfekte tights. Ambassadørerne for de nye tights indebærer elite-middel-distance løber Colleen Quigley, atlet, skuespiller og DJ Calu Rivero, guldmedaljevinder i hækkeløb Nafi Thiam samt professionel danser og koreograf Koharu Sugawara.

Forskellige aktiviteter kræver forskellige muskelgrupper. Længere distancer indenfor løb kræver meget af ben og lægge, hvorimod høj intensitets–træning stiller krav til core-musklerne. Derfor har man hos Nike udviklet de nye tights til at støtte de forskellige muskler, der er i brug. Dette er gjort ved at bygge kompression direkte ind i de to forskellige tights præcis der, hvor muskelgrupperne arbejder under de forskellige typer træning.

Se også: Backstage: Træn med Medina

Nike præsenterer de to nye modeller under navnene Nike Zonal Strength Running Tights og Nike Zonal Strength Training Tights

For at forstå hvad de forskellige tights kan, forklarer Nike, at de nye "Running Tights" går ind og påvirker lår og lægge ved at reducere muskelvibrationer, imens det ånd- og strækbare materiale hjælper til bedre mobilitet omkring knæ og hofte. Hvis du derimod foretrækker en omgang styrketræning eller yoga, vil du få mest ud af de nye "Training Tights", da modellen med sin høje linning og kompression går ind og giver ekstra support til musklerne omkring core, baller, forlår og baglår, alt imens materialet giver masser af fleksibilitet.

Se de nye tights i galleriet eller kig med i videoen, hvor du kan se de smidige atleter i de nye tights fra Nike: 

Så er det slut med at dase på sofaen - Nyt samarbejde fra Nike x FKA TWIG

Det er slut med at dase på sofaen - Nyt samarbejde fra Nike x FKA Twig

Relaterede artikler