Sneakers New Balances populære sneakermodel er snart tilbage i nye forårsfriske farvekombinationer

De fleste af os – uanset ambitionerne om at gå mere i stiletter og hårhøje støvler – ér og bliver sneakerpiger.

Det komfortable og smarte fodtøj vinder dag efter dag morgenens skolodtrækning, fordi de hurtige og flade fødder bringer os let og elegant gennem dagens strabadser – og så ser vi endda seje og smarte ud imens.

Gader og stræder bugner af fede sneakers, og især New Balances’ modeller er ekstrapopulære - og nærmest synonym med scandi-cool påklædning. Det skyldes selvfølgelig det cool, minimalistiske design med et pift af det normcore dad-look, og dét at brandet er gode til hele tiden at opdatere os med nye modeller og farvekombinationer.

Og nu er en af New Balances’ populære sneakermodeller snart tilbage i hele to nye farvekombinationer, som du kan gå foråret i møde i. 

Læs også: Julie Fagerholt: Se mine sko.

Det er ikke længe siden, den cool retroinspirerede model 530, udkom i nye farver, og måske du dengang hapsede et par i enten klassisk hvid eller skarp neongul til at pifte dit jeans-og-t-shirt-look op? 

Hvis du derimod missede chancen dengang, er der heldigvis snart gode nyheder, for det er netop 530-modellen, der lige om lidt releases i to helt nye colorways.

’Droppet’ lander i butikkerne samt online fredag den 24. januar 2020, og her præsenterer New Balance 530’eren i en hvid, pink og gul model samt i en hvid, lilla, pink og turkis model.

Begge par får en pris på 750 kroner, og vupti så er du klar til at gå foråret i møde med friske sneakers på fødderne. 

Du kan altid holde dig opdateret på New Balances nyeste sneakers HER. Lige nu dåner vi fx over de nye farver på 860'er-modellen, som gerne måtte flytte ind i vores skoskabe... 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler