Nelly.com lancerer deres første bryllupskollektion

Foto: PR

Kalder alle kommende brude, brudepiger og bryllupsgæster! Nelly.com har, som led i udviklingen af deres mærke NLY Eve, udviklet en underkollektion med de fineste kjoler, som er helt perfekte til bryllupssæsonen, der er over os.

Bag kollektionen står svenske Petra Tungården, som er moderedaktør på det svenske nyhedsmedie, Metro Mode, og influencer. Hun skal selv giftes i år, og Petra har derfor de bedste forudsætninger for at se lige netop, hvad der skal til, for at designe den helt perfekte kjole til den store dag.

Læs også: 9 ting, du ikke må tage på til et bryllup

Kollektionen omfatter to brudekjoler med blonder, to brudepigekjoler, et satin suit, samt smukt udførte accessories som skinnende sko og feminint undertøj. Farveskalaen er holdt i farver som lavendel, champagne, gul vinrød og hvid - naturligvis.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Om kollektionen siger Petra Tungården:

”Det har været så sjovt at få muligheden for at skabe en hel bryllupskollektion, der passer til både brudepiger og bryllupsgæsten. Eftersom jeg selv skal giftes i år, er det naturligvis en drøm, der gik i opfyldelse. Jeg vidste tidligt i processen, at jeg ville lave kjoler i klassiske modeller, men opdateret til sæsonens tendenser og snit. For eksempel er min favorit en lavendelfarvet kjole med lange blondeærmer og med blonde ’cut outs’ i taljen, som giver kjolen karakter og noget ekstra”.

Læs også: H&M lancerer brudekjole - og den ligner Kate Middletons på en prik! 

Kollektionen bliver solgt i begrænset omfang på Nelly.com fra den 23. april, og priserne starter fra 399 kroner. Du skal altså derfor sidde klar bag skærmen, hvis du vil sikre dig et Nelly-look til sæsonens mest romantiske fester på budget.

Se den fine bryllupskollektion i galleriet herunder:

Nelly.com lancerer deres første bryllupskollektion

Relaterede artikler